Máte tip na kvalitního gynekologa v Praze?
Ahoj, zkusím to ještě tady. Prosím, nemá někdo tip na dobrého gynekologa v Praze? Můj jediný požadavek je, aby to byl opravdu pečlivý doktor, který věci řeší. Trpím už několik měsíců na záněty a v podstatě už nevím, co dělat dál (vyzkoušela jsem vše možné) Mám gynekologa, který mi přijde vcelku dobrý, ale lidsky se strašně zhoršil – posmívá se, ponižuje, nenaslouchá. Už se bojím tam zavolat, za co mi zase vynadá. Proto hledám někoho, ke komu asi nebudu chodit jen jednou za rok na prohlídku, kdy se nic neděje, ale někoho, kdo by si dal práci a zkusil mi pomoct se zánětu zbavit, hodně mi to už obtěžuje život. Moc děkuju za každý tip!
@eleanor151515 dekuju,podívám se... mouchy mi nevadí, hlavně aby s ním byla řeč🙂
Ahoj, prave jsem menila a doporucuji Mudr Rohlenovou na Praze 7. Vzdy jsem mela gynekology- porodnici byli skveli. Ale cokoliv jineho proste nemuzou chapat. Mudr Rohlenova je skvela. Bere nove pacientky, byla jsem minuly tyden a zrovna jsem psala tip a doporcueni v prazske skupince
@janedv moc dekuju,to bych i měla vcelku blizko
Je v Poliklinice Prahy 7 na Frantiska Krizka. Jestli nedohledas, napis. Zatim berou nove pacientky, takze kdyz tak zkus. Vic pres soukromou zpravu, jestli potrebujes.
@janedv našla jsem, má i dobre hodnocení,což se dneska už moc nevidí🙂. Zkusím se tam objednat, snad to bude dobrá volba 🙏
drzim palce. Jasne, ze kazdemu sedne neco jineho, ale ona i sestricka jsou mile, lidske platit registraci nemusis - muzes pak dat 1000kc jako dar, ale vubec to netlaci, nenuti. Ja jeste neplatila, byla jsem tam poprve, jen proste sdilim nadseni z lidske, a zaroven vysoce profesionalni a skvele lekarky. Uz to ale vypada jako reklama, coz fakt neni 🙂 tak prestanu. Drzim palce, at sedne i tobe.
@janedv Díky moc, já si klidně i ráda že lepší péči připlatím – s tím problém nemám, pokud to urychlí třeba dobu objednání, umožní emailovou komunikaci a podobně. Fakt mi jde jenom o to, aby se mi někdo věnoval. Mám už tři měsíce potíže a bojím se zavolat svému gynekologovi, který mě vždycky i přes telefon sprdne, co jsem udělala špatně, zanedbala a ve výsledku vlastně ani neřekne, co mi je. Ale je hodně dobrý, nějaké mastičky mi dává a chodí k němu i moje mamka, které jako jediný objevil vážný problém, i když ostatní lékaři to nechtěli řešit. Ale ta lidská stránka je už pro mě prostě neúnosná. Tak právě hledám někoho, ale bojím se, aby chci nepřihoršila a kromě lidské stránky nenašla někoho, kdo si s tím nebude vědět rady nebo to bude bagatelizovat a odbývat.
Rozumim. Ja tady nechci verejne psat, ale myslim, ze diagnostik je ona dobra. Kazdopadne muzes udelat to, ze k ni pujdes na kontrolu a kdybys mela pocit, ze to neni ono, tak se nezaregistrujes a proste tu jednu kontrolu zaplatis jako samoplatce. Tak jsem to mela v planu ja. Ze jestli mi nesedne, zaplatim tu jednu navstevu a zustanu u toho sveho. Ale uplne si me ziskala, pristupem, pochopenim, skvelou diagnostikou (detaily klidne do sz, verejne ne).
chodim dlouhe roky do Gynevry na P6, MUDr. Rausova a naprosta spokojenost, je prijemna a jsem presvedcena, ze i dukladna
@janedv děkuji,to už mě taky napadlo, zkusit si ji zaplatit jako druhý nazor
@tereza0111 dekuju, podívám se na ni, snad tedy někoho dobrého sezenu
Ja chodin na Prahu 3 k pani doktorce Olga Sebestova,jsem velice spokojena,nasloucha kdyz neco potrebuju vedet tak me vyslechne a vse vysvetli..
@janedv dobrý se, můžu prosím napsat sz?🙏
Urcite

Ahoj, ja navstevujem gynekologa 2x rocne, za mna je peclivy ale ma tiez svoje "muchy" 😊 asi ako kazdy chlap..
Mala som zdravotne zenske problemy a posielal ma na dalsie vysetrenia k inym doktorom (odbornikom) - pomohli.
Mudr Jenicek, Praha 2