icon

Obgyn Praha. Zkušenosti?

esmeralda11
13. črc 2021

Ahoj,
máte někdo zkušenost s gyn.ambulancemi Obgyn v Praze?🙏

betthany
13. črc 2021

@esmeralda11 Ja chodila sem http://www.obgyn.cz/ nevím jestli je to co myslíš, ale za sebe nedoporucuju..vždy minimálně hodina čekání v čekárně nehledě na objednani, pokaždé jsem byla u jiné doktorky, takže jsem neměla ani jednu svou stálou. A furt vyžadovali rocni poplatek 1000,- ale když jsem měla emergency stav a nutně jsem potřebovala vyšetřit, tak me ani nevzali. Rozhodla jsem se odejít.

esmeralda11
autor
13. črc 2021

@betthany a tam teda nemaji smlouvy s pojistovnama?

betthany
13. črc 2021

@esmeralda11 mají, ten rocni poplatek je dobrej jen k tomu, aby ti poslali výsledky cytologie e-mailem místo vyzvednutí osobně..jinak samozřejmě prohlídku atd platí pojišťovna. Ale ten poplatek - člověk má pocit že mu nedávají na vyber, a mne se tento přístup nelíbil..vím ze je to s těmi poplatky všude podobné, ale oni na mě furt tlačili, když jsem nezaplatila, přitom vím, ze to platit nemusim.

esmeralda11
autor
13. črc 2021

@betthany aha:/ no ja se uz tri mesice pokousim dostat na nejakou gyndu a absolutne bezvysledne, vsude me poslali do haje. No tady mi aspon dali termin za 14 dni, kdyz jsem napsala, ze potrebuju co nejrychlejsi (v duchu se tomu sice smeju, ale lepsi nez nic😕). Tak to asi budu muset zkousnout:( nebo nemela bys typ na nakou jinou, kde by brali? Mam pozitivni TT a vzhledem k my anamneze nemuzu cekat buhvi jak dlouho😞

daasqua
13. črc 2021

Já chodím do tý Washingtonový a spíš bych nedoporučila. Doktoři jsou asi dobří/zkušení, to nemohu posoudit, protože vždy jsem otěhotněla prakticky hned, v těhu nebyly žádné problémy a ani gynekologické problémy jsem nikdy neměla, tak nemohu říci, jak moc jsou "dobří". Vždy chtějí roční poplatek 1000 Kč. Na UTZ se čeká zhruba 1,5-2 hod (tj. jste objednaní na danou dobu a potom stejně i 2 hodiny čekáte). A jo, doktoři se střídají (mám jednu svou a v těhu se o mě staral někdo jiný).
a) První těhu - neplatila jsem si těhu poplatek (zhruba 3500 navíc k tomu 1000) a podle toho tak se mnou jednali - jako bych byla póvl. Vyšetření vždy šup šup, jo, v pořádku, tak už běžte a nezaclánějte. Asi jim tam v počítači u mého jména svítil obří rudý nápis NEPLATIČ. Fotky z UTZ žádné, nechtěli říci pohlaví (prý nebylo vidět - ale ono bylo), takže jsem se to dozvěděla v 34tt od jiné doktorky. Tenkrát jsem dostávala navíc od každého pracovníka jiné informace - něco mi řekla moje doktorka, něco jiného jedna recepční, něco jiného druhá a další doktor úplný opak (to byly provozní informace, ne zdravotní), takže jsem v tom jako prvorodička měla bordel.
b) Druhé těhu - schválně jsem si ten hurónský a nesmyslný VIP poplatek zaplatila. Přístup úplně jiný, dlouhé UTZ, fotky (zhruba 10 za každý UTZ), UTZ každou návštěvu, úsměvy. Akorát taky to čekání 2 hodiny, než se dostanu milostivě na řadu. Pohlaví řekli v 20tt. 4D UTZ několikrát.
A nikde jinde neberou, takže tam zůstanu, odrozeno už nejspíš mám, tak ty roční kontroly "přežiju" 🙂 Poplatek je víceméně všude v Praze.

esmeralda11
autor
13. črc 2021

@daasqua no to neni zrovna lichotivy no:/ ale asi se s tim budu muset smirit, jinak se muzu vysetrovat tak max doma sama🤦‍♀️

betthany
13. črc 2021

@daasqua Oni už ve Washingtonove zase nejsou😀 Už jsou v Opletalce. Co tam chodim cca 8 let tak se stěhovali snad 4x, hruza..A mám stejnou zkušenost s tím čekáním. Holky ja sem teď našla gyndu v Uhrinevsi, myslím ze Mudr. Kubešová, a tam nabírají 🙂 Ale je to z ruky asi, pro me naopak za humny 🙂

betthany
13. črc 2021

A jsem ve stejné situaci jako ty - mám pozitivní tt, volala jsem tam včera, a termíny měli 🙂

daasqua
13. črc 2021

@betthany A jo, já už vlastně teď chodila do Opletalky 😀 Já ještě pamatuji Senovážné, taky tam chodím dlouho. Kamarádka tam kdysi chodila taky, dlouho se jime nedařilo otěhotnět, Kačer to tam jen okecával, tak odešla jinam... a za 2 měsíce byla v tom 🙂

fifinka2020
13. črc 2021

@esmeralda11 Kdybys chtela zkusit, mam gynekologa na Karlove namesti...je takovy sveraz (moc se s tebou nemaze), ale po zdravotni strance odbornik a velmi peclivy,. Poplatky se sice plati, ale na Prahu nizke (tusim 400) a fakt je nenuti... mamka ho nema a jedna s ni v pohode...

esmeralda11
autor
13. črc 2021

@fifinka2020 a nevis jestli bere novy pacientky?🙂

fifinka2020
13. črc 2021

@esmeralda11 Zkus mu napsat, nikde nic napsane nema (ani ze bere, ale ani stop stav). Poslu odkaz do sz

lendot
20. črc 2021

@esmeralda11 pokud potřebuješ někam rychle na vyšetření, tak zkus kontaktovat gynekologii na poliklinika Vysočany, reagovali na mé dotazy obratem velmi rychle, až mě to překvapilo. Ale nemám s nimi osobní zkušenost - nakonec chodím do MEDA na Bulovce.