Spolehlivý malíř a tapetář v Praze pro nastávající rodiče?
Dobrý deň, s priateľom sa nám čo chvíľa narodí malá a chceme na rýchlo dať do poriadku byt vymaľovať a nalepiť tapety, potrebovala by som schopného maliara čím skôr z Prahy a okolia. Ďakujem za všetky rady.
Dobrý deň, ďakujem vám veľmi pekne, a sú fakt spoľahlivý ano ? Nechcem aby to nahodou niekto pokazil pár dní pred pôrodom alebo aby to robili nejak dlho. Ten kódik by sa ale zisiel :D
Tak ja mám vymaľované 😍 marika ďakujem Vám veľmi pekne za pomoc, použila som tých maliar Adam a do dvoch dní som mala maliara u nás, všetko je vymaľované a pripravené pre naše malé. Práca úplne na jednotku a ešte aj poriadili a presunuli mi nábytok lebo to je pre mňa ťažké 🙈 prišiel mi kódik ak bude niekto využívať PODZIM2021 🙂 pozdravujeeem
Od Adam malířů jsme si nechali vymalovat byt v Ostravě i Praze. Komunikace a rychlost je vždy opravdu blesková, do týdne jsme měli vždy vymalováno. Super cena a bezchybná kvalita. Můžeme je jenom doporučit - malovat budem vždy už jenom s Adamem. Stačí vyhledat na google malíři Adam a zadat poptávku na jejich stránkách. Pak už jde vše hladce.

@monikal5 Zdravím Moniko, nedávno jsem si nechala vymalovat pokojíček syna od firmy, kterou jsem našla na internetu. Sice bydlím v Plzni, ale viděla jsem u nich na stránkách, že malují i v Praze. Za mě bylo vše v pořádku 🙂. Ta společnost se jmenuje malíři Adam, najdete přes google určitě. Dokonce mi pak od nich přišel i slevový kód na další zakázku, když budete mít zájem, tak vám ho ráda dám, protože teď to stejně nevyužiji 🙏.