icon

5letý syn je v kolektivu divoch

janagreen
26. říj 2016

Ahoj, potřebuji poradit. Syn 5 let chodí do cvičení, je tam 20 dětí a on tam paní učitelku neposlouchá. Hrozně divočí a spolu s dalším klukem, či kluky, zlobí. Paní učitelka se už nazlobila a řekla, že pokud se nespraví tak ho tam nechce. Chápu ji, ale já nevím jak se chová v kolektivu tolika dětí, jen vím, že vyhledává menší skupiny cca max 3 děti. Grázl dle mě není, ale někdy to s ním mám těžké. Mluvíme o tom, ale co víc mohu udělat?

drzticka81
26. říj 2016

najit mu jiny krouzek? kde mu bude vyhovovat mensi pocet deti? co treba plavani? judo-tam jsou i pravidla...nebo krouzek, co vede muz????treba potrebuje muzsky vzor???

janagreen
autor
26. říj 2016

Mužský vzor, to je docela možné. Na fotbal jsme to už zkoušeli akorát vydrží tak 30 minut a pak konec, už ho to nebaví. Asi zkusím to plavání, to by mohlo být fajn. I tak děkuji za radu

freddyq
27. říj 2016
Uživatel freddyq je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od freddyq.

Ahoj, já na to kouknu z druhé strany, učila jsem mladého kluka, naprosto nesoustředěný, za dvě hodiny práce s ním jsme neudělali téměř nic, ale stačilo píárkrát s ním sednout a popovídat si o počítačových hrách, pak je se mnou hrál no a ted se našel v programování a robotice a chodí rd na kroužek, ta změna byla během jednoho roku. Ale bylo to soukromé doučování, ne ve skupině. Ani jsem netuši.a, že stačilo ho trošku popostrčit v tom, že by měl něco v žuivotě dělat a ukázat mu možnosti. A počítačové hry jsou občas super.
No a taky jsem jeho rodičům nařídila, aat mu koupí technické stavebnice merkur nebo lego, pokud mohu doporučit, tak super jsou https://www.veselekostky.cz/, ale koupíš kdekoliv v hračkářství 🙂