Dotaz na školku ohledně placení. Jak to máte vy u placení obědů?
Dobrý den všem prosím vás chtěla bych se zeptat jak to máte vy ostatní ve školce,ohledne vyúčtování obědu jak vám to dávají vědět. Unas to chodí tak že paní ředitelka vyvěsi papír se jmény a Částkami a potom dopisuje data kdo a kdy zaplatil je to prosím všude takhle nebo to máte jinak děkuji za odpověď a všem přeji krásný den
My musíme chodit do školky vždy první dva dny v měsíci, dojít do jídelny, kde se dozvíme, kolik máme platit a zaplatíme. V případě dovolené nebo nemoci tam stejně musíme, jinak nás urguji přes. SMS. Způsob tohoto mi dost nevyhovuje.
@nazka a proč to rovnou kdo má zajem nenapisou do sms ? 🤦♀️
@petrasipkova1 prý by to bylo strašně práce navíc 🤷♀️ já bych to hlavně radši platila přes účet. Je to malá školka, celkem 35 děti, tak to nechápu už vůbec 🤦♀️
Měsíčně 1250,- a jednou za rok vrací přeplatek. Všechno jde přes účet a nikde nic nevisí.
@izz76 no právě to jsem si taky říkala že mě to přijde divné na výkres nesmí napsat jméno ale na tohle ano
Platim z uctu porad stejne zalohy dopredu, v aplikaci Strava vidim, jaky je stav uctu a v cervenci prijde vyuctovani za cely rok.
V programu Strava.cz je účet dcery, posílám měsíční částku a odečte se školkovné a za odebranou stravu. Přes tento program stravu odhlašuji, že zde vidět zaslaná částka a nevyčerpaná, která se tam hromadí za neodebranou stravu. Nikde nám nic nevisí, je možné, že pokud někdo nezaplatí, tak volá provozní a urguje.

Do e-mailu mi přijde kolik mám zaplatit přes účet nebo mužů 2 dny v měsíci přijít zaplatit hotové do kuchyně