Horečka ze strachu ze školky, máte zkušenost?

antarres
22. zář 2013

Dcera má horečku, nechce se mi věřit, že by to mohl být průvodní jev ze strachu před nástupem do školky po víkendu. Máte s tím někdo zkušenosti? Dceři je 5 a chodí teprve od září k předškolákům. Děkuji za Vaše příspěvky.

ivular
22. zář 2013

@antarres U dětí zkušenost nemám, ale já sama když jsem ve stresu, mám okamžitě zvýšenou teplotu 😖 Takže bych tomu i věřila.

antarres
autor
22. zář 2013

@ivular Já sama jsem velký nervák, ale nikdy se to u mně neprojevilo, tak asi má spíš malá nějaké zažívací problémy, protože ráno zvracela, ale nebolí jí bříško nic.... tak nevím no.

boban
22. zář 2013

Tak zvracet může i práve ztoho stresu ze školky...a teplota taky může bý ztoho stresu..

evaviki
22. zář 2013

@antarres no jestli je prvni rok ve skolce, tak to spis tipuju na virozu..

antarres
autor
22. zář 2013

Děkuji všem za odpovědi. Právě, že před 14ti dny už měla virózu a teď horečka se zvracením.

hardlove
22. zář 2013

Ja mam syna tri roky po dvou dnech dostal prujem byli jsme tejden doma byl ve skolce den a zase to sami tet byl tejden doma tak uvidime jak dlouho tam budem zas chodit

evaviki
22. zář 2013

@antarres prvy rok skolky u nas znamenal tyden ve skolce, dalsi dva doma.. dokolecka.. ☹

myskin
22. zář 2013

Moje dcera z nervů ze školky chodila hrozně často čůrat. Doktorka mi řekla, že je to u dětí normální, ale nikdy to není s horečkou.

antarres
autor
23. zář 2013

Je mi to jasné, že to takhle půjde dokolečka....☹

matulinda
7. říj 2013

My jsme nastoupili do školky v dubnu. Syn se strašně těšil. Ale měl představu, že tam budu s ním.. První den šel v pohodě. asi proto, že nevěděl co a jak. Další den, už jsem měla problém mu vysvětlit jak to ve školce chodí a že si pro něj po obědě příjdu. Odcházelo se mi dost špatně. Postupně také začal mít horečky den - dva. A Dobrý. Chodili jsme do školky jen na pár dní. Přes prázdniny nechodil a v září jsme šli až druhý týden, protože zase měl horečky kvůli školce. Potom jsme šli do školky a dobrý. Už chodí v pohodě a i se mu líbí být ve školce... Je to o tom jak tu školku příjme, jak jste na sebe ,,fixovaný,, Ale jde jen vytrvat a nepovolit. Děti si umí najít v nás slabinu 😀 .
Přeji at je to brzo v pohodě.. 😉