icon

Jak se rozhodnout mezi třemi školkami?

13. čer 2025

Dobrý den , hlásila jsme dítě do 3 školek s tím že do dvou nás určitě nevezmou , ale zkusila jsem to, i přes výhradne ne na dní otevřených dveří.
Vzali nás do všech tří a teď řeším co dál .
Jednu máme """protekční""" ale nejsem si jistá zda tam chci dítě dát je nejdražší a mam to nejdál.
Řeším jste někdo podobnou situaci ? Volá se, nebo hlásí se nějak do těch ostatních které nevyberu ,že tam dítě nenastoupí ?
Problém je že den otevřených dveří měla jen ta """protekční"""
Ostatní dvě ne a schůzka je až na konci srpna takže vůbec nevím jak postupovat.
Moc děkuji

gbp
13. čer 2025

rozhodně bych se rozhodla a dala vědět. uvolnis místo pro dvě děti.

autor
13. čer 2025

To já vím , spíš mi jde o to že si chci ještě pár věcí dozjistit a přijde mi hloupý dávat jim vědět koncem srpna . Nemám jak jinak si ale ty věci zjistit když nemeli den otevřených dveří. Ve dvou školkach.

malytlustyhroch
13. čer 2025

Normalně se jim ozvi, zatelefonuj tam a dozjisti bud po telefonu, nebo si domluv schuzku. Zvlast kdyz nemeli DoD.

gbp
14. čer 2025

přesně tak, zavolat, zeptat se co potřebuješ vedet a řešit ideálně hned, protože přes prázdniny tam třeba nebudou.

krisstina93
14. čer 2025

Asi zalezi odkud jsi. U nás se musi dat vedet co nejdriv jestli dite nastoupí, my hned tyden po přijetí nesli zápisový lístek a příští tyden uz mame ve skolce informační schůzku pro přijaté. A tim zápisovým lístkem se pak v systému automaticky uvolnilo místo v těch ostatních školkách, kde sme měli přihlášku. Ja bych s tim necekala, akorat blokuješ místa dalším dětem.

hennrietta
14. čer 2025

Co potřebuješ zjistit, tak si vykomunikuj přímo s konkrétní školkou. Až se rozhodneš, tak je slušnost do těch ostatních 2 napsat nebo zavolat, že dítě nenastoupí. Já napsala mail koncem července a ok.