icon

Jaké dárky doporučujete pro tříleté kluky?

29. lis 2025

Co u nich aktualne leti?
Mate tipy na darky pod stromecek (lego mame, auta taky, vyrabeni ho nebavi, nic velkyho-nemame misto)
ale i treba tipy filmy nebo serialy nebo neco prostě? 😄
Nas zna max prasatko Pepou a Tlapkovou patrolu, ale ani jedno ho moc nebere. Dinotrux videl parkrat.
Holka kouka furt na nejaky princezny a on chudak musi s ni.
Je neco novyho, co bysme mohli zkusit?

alice180
29. lis 2025

Magnetická stavebnice
Albi tužka a knížky
Kvido

reeeza
29. lis 2025

Albi tužky 🙂

autor
29. lis 2025
@reeeza

Albi tužky 🙂

@alice180
@reeeza
Albi tuzku mame, knizek asi 12 🙆‍♀️
A magneticka stavebnice mi prijde blbost. Ale kdyz na nic jinyho neprijdem... 😄

alice180
30. lis 2025
@anonym_autor

@alice180
@reeeza
Albi tuzku mame, knizek asi 12 🙆‍♀️
A magneticka stavebnice mi prijde blbost. Ale kdyz na nic jinyho neprijdem... 😄

@anonym_autor u nás jede dost blbne s tím i 1,5 Málek a u známých taky. Tak si to dobře rozmysli, ať teda nekoupíš blbost...

martt
30. lis 2025

@anonym_autor Kluky v tomhle věku bavila mašinka Tomáš, Chuggington veselé vláčky, Traktor Tom, Červený Traktůrek a Mickeyho klubík.

baboone
10. pro 2025

Co nějakou deskovku? Mrkněte třeba na Myši mají pré https://eshop.lorisgames.cz/stolni-hra-pro-deti..., dobble, Příšerky ze skříně...

prejeta_zaba
10. pro 2025

Nějaké Bruder auto, vláčky, kuličková dráha (třeba Lidl nebo Lena jsou i pro tak malé děti), nášlapné kameny, nějaký obchůdek - hrací pokladnu a k tomu potraviny, nemusí to být žádná monstr stavba, stavebnice třeba typu Seva. A ze seriálů - Bluey, Mašinka Tomáš, Plamínek a čtyřkoláci, pak byl nějaký Alex a hvězdy nebo něco s vesmírem, nebo české večerníčky.

autor
10. pro 2025
@prejeta_zaba

Nějaké Bruder auto, vláčky, kuličková dráha (třeba Lidl nebo Lena jsou i pro tak malé děti), nášlapné kameny, nějaký obchůdek - hrací pokladnu a k tomu potraviny, nemusí to být žádná monstr stavba, stavebnice třeba typu Seva. A ze seriálů - Bluey, Mašinka Tomáš, Plamínek a čtyřkoláci, pak byl nějaký Alex a hvězdy nebo něco s vesmírem, nebo české večerníčky.

@martt
@prejeta_zaba
Diky za tipy, myslela jsem spis jestli neni aktualne neco novyho pro stejne stary deti.

macik84
11. pro 2025

U nás náklaďák z návěsem, do které ho parkoval hotwheels autíčka nebo třípatrová garáž na autíčka s výtahem.

nellinka123
12. pro 2025

Náš má tedy 2.5 roku, ale frčí u něj puzzle, skládá už poměrně hodně dílků, takže dostane pro věkovou kategorii 4+ a něco i 5+. Baví ho magnetická stavebnice, loni dostal magnetické kostky Magicube, bere si i magnety od staršího syna, teď z nich postavili spolu i kuličkovou dráhu. Tak dostane opět magnety, ale takové jiné (Geomag). A hrozně ho teď chytly sešity, kam doplňuje samolepky, už je to takové na postřeh, od Svojtky.
Co se týče nějakých pořadu, má rád Tlapky, Pata a Mata, plamínek a čtyřkoláci - je na iVysílání Déčka.

krisstina93
12. pro 2025

Kuličková dráha. Moje děti v tom věku bavili i igracci/ playmobil, ale to už nesmí dávat nic do pusy, je to malinké. Jinak já dávám rada i treba sportovní vybavení, koloběžku, brusle na led, ségry malý ted dostal elektrickou motorku.

bebe12
12. pro 2025

Já mám teda syna 2,5 roku, ale teď dostává v adventním kalendáři malá plastová zvířátka (Faunica) a dost si s tím vyhraje. Děláme třeba i to, že vezmeme modelínu, uděláme placky a modrá je voda, zelená tráva, žlutá seno apod. a syn si tam ta zvířátka různě přesouvá a zapichuje, podle toho, co podle něj zvířátko zrovna dělá. Taky ho baví ty samolepkové sešity nebo časopis Kutílek. Ten je pro děti 2+, ale mají i pro děti 3+, ten se jmenuje Zajíček.
Jinak z pohádek ho baví Krteček, Autíčko Otík (na Netflixu), Pejsek a Kočička a nebo třeba i Byl jednou jeden život - díl o zubech a pak o trávení (na iVysílání).