icon

Jaký vyrobit dárek pro oslavence do školky?

nikkyna
22. zář 2019

Poradíte mi prosím jaký vyrobit dárek pro děti ve školce? Vždy na konci měsíce probíhá oslava všech dětí narozených v tom měsíci a máme jim přinést dáreček. Nic kupovaného, složitého, drahého. Prostě drobnost co potěší. Já mám doma zářijového, takže ještě navíc budu péct muffiny, ale spolu s ním slaví další 4 děti a mě nic moc nenapadá.

malytlustyhroch
22. zář 2019

Tak jestli to ma byt male nekupovane a jeste potesit... Tak co bambule z vlny? S tema je legrace, daji se pouzit jako mekky micek. Nebo kdyz stejne delas muffiny, tak specialni muffin pro kazdeho z oslavencu treba se jmenem? Pripadne pokud je tvoje dite predskolak s vytvarnym nadanim muze kazdemu oslavenci nakreslit cernym fixem omalovanku. Trochu vas lituju, predstava jak dite dotahne domu 28 blbosti v jeden den je dost strasna.

nikkyna
autor
23. zář 2019

To je do dobrý tip 😉
Jinak na jednu stranu je to pěkné, líbí se mi myšlenka, že se tam má přinést něco zdravého jako pohoštění a děti budou mít radost z dárečků, no ale ruku na srdce, jak dlouho si s tím budou hrát? Navíc to absolvovat každý měsíc 😂😂 Zajímalo by mě, jestli to tak mají i jinde 😀

mollyweasley
23. zář 2019

Nemyslí se to možná tak, že dáte oslavenci vyrobenou kartičku s přáním nebo obrázek? To tak zhruba odpovídá dárku ve školce od dětí.

tulikiss
23. zář 2019

@nikkyna u nas vzdy s ucitelkou oslavencum maluji obrazek na pamatku, dcera treba dostala vyrobeny dort z papiru i se svickama 😀

nikkyna
autor
23. zář 2019

Tak jsem se zeptala přímo ve školce a má to být dárek typu těstovinový náhrdelník a podobně 😁 Nevím teda, co je to podobně, jako například pro kluka? Ach jo. 🤣🤣

gruyerre
23. zář 2019

@nikkyna zajímavý zvyk... u nás ve školce se naštěstí oslavenci pouze popřeje a zazpívá 😀 jsem ráda, že nemusím vyrábět dárky pro všech 20 spolužáků a že syn nebude tahat ze školky dvacet dárků typu testovinovy nahrdelnik, pokreslená rolička od toaleťáku, kaštanivé zvířátko nebo kytička z toaletního papíru 😁

nikkyna
autor
24. zář 2019

@gruyerre přesně, je to zajímavý, za mě i hezký zvyk, ale kdo se s tím má každý měsíc dělat? 😀 Podle mě by taky stačilo jen popřát a zazpívat. Prý je to nějaká novinka, tak uvidíme jestli se to vůbec ujme... Ale jinak dovrý tipy 😀

codal
24. zář 2019

@nikkyna co třeba upéct pár kousků lineckého ve tvaru dinosaura nebo auta nebo perníček??? To se aspoň sní 😂

codal
24. zář 2019

@nikkyna ještě mě teda z těch jedlých dárků napadl třeba náhrdelník z popcornu nebo z rozinek nebo z bezsipek (Lipo), upéct preclíky nebo udělat pytlíček slaných tyčinek z listového těsta.

codal
24. zář 2019

@nikkyna z těch nejedlých třeba nakreslit obrázek, podlepit tvrdým papírem a rozstrihat na 10 kousků jako puzzle?

jane46
24. zář 2019

Pro tyhle chvile "staci malickost" tu mam sadu samolepek z AliExpressu... Kazde dite (a uz i par dospelaku) si vybere 😉 Nez rolicka od toaletaku, at si odnese samolepku. Na sladkosti tu mam tyhle sacky, taky zatim velky uspech... Ale chvili trva nez to prijde. Ted bych upekla nejake detske susenky a zabalila do celofanu. Lepsi nez nahrdelnik 😉

nikkyna
autor
24. zář 2019

@jane46
@codal jé tak to jsou taky super tipy, to už něco určitě vymyslím 😉 díky holky moc!