icon

Levné a originální dárky pro děti do školky

30. pro 2024

Zdravím, moje dítě bude mít za měsíc narozeniny, chodí do dětské skupinky a já vůbec netuším, co mám dětem dát. Zatím jsem na rodičovské, takže něco, co mě finančně nezrujnuje🙏 pekařka nejsem vůbec dobrá, abych něco upekla. Napadlo mě koupit lízátka a balónek každému, ale je mi blbé to tak dát v pytlu a mouchy sneste si mě. Nebo něco jiného? Každý nápad vítán 🙏🙏😁

Strana
z2
autor
1. led 2025

@cherie24 říkala že každý ať donese co chce, někdo nosí bábovku, někdo dorty, někdo perníčky, někdo lízátka, bonbóny, tě je to úplně jedno právě

95newmommy2020
1. led 2025

Já kupuju ty velký pytle Haribo, jak tam jsou mini sacky s bonbonky.

veroniquecz
1. led 2025

@cherie24 ty jo, tak to u nás jak ve školce, tak ve škole vůbec žádný problém. Ve škole dokonce dvakrát ročně pečeme i na přání učitelek na vánoční a pak charitativní jarmarky

michaela666
1. led 2025

@cherie24 Asi záleží na školce, u nás je v pohodě doma pečené cokoliv - od perníčků, sušenek až po ovocné/ zeleninové saláty.Jediná prosba je, aby to nebylo s krémem z důvodu skladování a možností upatlaného všeho ve třídě. Před Vánoci si měli donést děti i cukroví na vánoční besídku pro sebe a kamarády.
Já třeba k perníčkům, které jsou ve školce dost oblíbené přidávám vždycky složení, kdyby náhodou. To na mě docela koukala i ředitelka, která měla zrovna ve třídě zástup za naší učitelku a jen poděkovala.

Strana
z2