Levné a originální dárky pro děti do školky
Zdravím, moje dítě bude mít za měsíc narozeniny, chodí do dětské skupinky a já vůbec netuším, co mám dětem dát. Zatím jsem na rodičovské, takže něco, co mě finančně nezrujnuje🙏 pekařka nejsem vůbec dobrá, abych něco upekla. Napadlo mě koupit lízátka a balónek každému, ale je mi blbé to tak dát v pytlu a mouchy sneste si mě. Nebo něco jiného? Každý nápad vítán 🙏🙏😁
Já kupuju ty velký pytle Haribo, jak tam jsou mini sacky s bonbonky.
@cherie24 ty jo, tak to u nás jak ve školce, tak ve škole vůbec žádný problém. Ve škole dokonce dvakrát ročně pečeme i na přání učitelek na vánoční a pak charitativní jarmarky
@cherie24 Asi záleží na školce, u nás je v pohodě doma pečené cokoliv - od perníčků, sušenek až po ovocné/ zeleninové saláty.Jediná prosba je, aby to nebylo s krémem z důvodu skladování a možností upatlaného všeho ve třídě. Před Vánoci si měli donést děti i cukroví na vánoční besídku pro sebe a kamarády.
Já třeba k perníčkům, které jsou ve školce dost oblíbené přidávám vždycky složení, kdyby náhodou. To na mě docela koukala i ředitelka, která měla zrovna ve třídě zástup za naší učitelku a jen poděkovala.

@cherie24 říkala že každý ať donese co chce, někdo nosí bábovku, někdo dorty, někdo perníčky, někdo lízátka, bonbóny, tě je to úplně jedno právě