Novorozenec a školkové dítě v době Coronaviru. Daly byste dítko do školky?
Ahoj všem. Řešíme doma dilema, jestli dát prvorozeného syna do školky teď, kdy máme doma několik dní staré miminko. Starší už je víc jak měsíc doma, byli jsme všichni marod, pak se čekalo, až porodím... A školka mu už vyloženě chybí, stýská si za dětma, doma je jak urvanej ze řetězu. Jde o to, že ho tam dávat vyloženě nemusíme, chlap má home office (což je docela záhul s naším hyper dítětem 🙃), já doma s mimčem a teď, když všude řádí coronavirus tuplem... Daly byste dítko do školky a riskly, že vám to donese domů? Nebo zbytečně vodit v týhle době, když tolik školek vyzývá rodiče, ať nevodí děti, pokud vyloženě nemusí? Je mi kluka už líto, každý den se ptá, kdy už půjde, na druhou stranu řešíme tyhle otázky a nejsme schopní se dobrat odpovědi 🤯🤦♀️ Třeba mi pomůžete to rozseknout 🙂 díky.
@kris_kubko moc díky za info a ať se daří 🍀
@veroniquecz neřešili vůbec, že chyběl... A to to byly v podstatě dva měsíce.

@veroniquecz no šel do školky asi po třech týdnech od porodu, už se mohl doma umlátit a těšil se. A chlapovi na home office se ulevilo, on mu chtěl pořád asistovat a nedokázal ho pokaždé odmítnout🙂 Mimko hned první týden chytlo rýmu, ale za tři dny bylo v pohodě, starší to v klídku dochodil až do Vánoc. Ze začátku úplně v pohodě, pak měl chvilkama náběh na brblaní, ale myslím, že mu ve školce někdo musel říct, že ho tam odkládáme, od nás to nikdy neslyšel. A teď už se tam zase těší. S mimkem se sžil hezky.