icon

Hledám maminku z Příbramska

iveta21
12. led 2021

Ahojky hledám maminku na pokec, procházky a hl.s dítětem věkově podobném mé dceři 17m. V květnu /červnu čekám chlapečka. Jsem z Chotilska kousek od Nového Knína, ale mohu dojet na Dobříš, Příbram a bližší okolí 😊. Budu se těšit na odpovědi.

valentyna304
•
13. led 2021

@iveta21 Ahoj, je mi 22let a v dubnu mám termín s našim prvním chlapeckem. Jsem ze Zbenic, 15minut od centra Příbrami, půl hodinky od Dobříše. Kdyby si chtěla, neboj se ozvat. Kamarádku s miminkem mám pouze jednu a to v Praze. 🙂

samkovanik
•
13. led 2021

@iveta21 a @valentyna304
Ahoj holky, také bych se ráda seznámila s milou maminkou. ☺️ Jsem přímo z Příbrami. Je mi 24 let a mé dceři 18m. 🙂 Pokud budete chtít, napište mi.

kattiec
•
20. led 2021

@iveta21
@valentyna304
@samkovanik ahoj holky, jsem z Kozarovic, je mi 23 a mam chlapecka ročního🙂 kdybyste chtěly taky jsem k dispozici, jsem porad doma s klukem a manzelem a uz mi hrabe😆😆🤗

monindaaa
•
20. led 2021

@iveta21
Ahoj Ivet, těší mě Monika mám chlapečka 2 roky a v březnu čekáme druhé. Jsme z malé vesnice u Dobříše. 😉 Hezký večer

iveta21
autor
•
21. led 2021

@valentyna304 tak to jsme na tom stejně 😂. Kamarádky mám taky jen v Praze (jsem z Prahy a 4roky bydlím v Chotilsku). Teď mám malou nemocnou. Ale až bude zdravá, tak bych se ozvala.

iveta21
autor
•
21. led 2021

@kattiec 😂😂 všude je to stejný. Můj teda chodí do práce, ale doma mi už taky hrabe.. Mám teď malou nemocnou, ale až bude fit, ozvala bych se.

iveta21
autor
•
21. led 2021

@monindaaa Ahojky Mončo, jak jsem psala holkám mám teď nemocnou dceru, ale až bude fit určitě bych se ráda domluvila a podnikla nějakou procházku. Moc to v okolí neznám, protože max chodím Čím, louky a lesy. A nebo jedu autem za kamarádama do Prahy. Tím, že nikoho neznám z okolí, mě to samotnou nebaví. Takže chodím se psem a dom. Určitě budu ráda za společnost se kterou budu moct pokecat, řešit děti, procházky atd...

valentyna304
•
21. led 2021

@kattiec Kozárovice mám kousek, takže určitě není problém se domluvit 🙂 Ale asi až po porodu, začínám se dost valit 😄😄😄

kattiec
•
21. led 2021

@iveta21 ozvi se, budu ráda!

@valentyna304 jsou právě kousíček. To se pak budu valit ja, dneska jsem zjistila, ze mame pozotivni testik 😀❤

valentyna304
•
21. led 2021

@kattiec jeee, tak gratuluji👏👏🥰

kattiec
•
21. led 2021

@valentyna304 dekuji😍

iveta21
autor
•
22. led 2021

@kattiec 😂 gratulace!

kattiec
•
22. led 2021

@iveta21 dekuju😆🤗

iveta21
autor
•
26. bře 2026

Ahojky holky, ani nevím proč, ale nějak se neuskuteční naše setkání 😔🤷‍♀️....Moc práce, málo času, lítání kolem dětí, řešení ryýmiček a kašlíčků....Děti nám odrostly a tak si říkám, jestli by byl pořád zájem o to naše setkání 🤣🤣. Jak říkám, spoustu let uběhlo....ale?
Třeba