Co na pití chutná vašim dětem?
Ahojky,chci se zeptat co dáváte dětičkám na pití a co jim chutná?Můj 8měsíční synek totiž nechce pít vůbec nic kromě nutrilonu a dávat mu ho místo pití by mě sakra zrujnovalo...
Nemáte nějaký osvědčený typ co by mu zachutnalo?
@renca21 zkoušelas jen čistou vodu? a z čeho to pití dáváš? nedávala bych ze stejné lahvičky jako mléko, ať v tom nemá zmatek. Musí vědět že v lahvičce s dudlíkem je mléko (potrava) a v lahvičce s ouškama a s pítkem je voda (pití), aby ho to nemátlo 😉 ... nechala bych mu lahvičku s pitím poblíž, aby si ji sám mohl vzít, bude ho zajímat, začne si ji zkoumat a nakonec dojde i na to pití 🙂
A nešlo by mu ho víc naředit? Jako vodu s příchutí Nutrilonu..Pokud už si všechno (čaje, štávy, holou vodu) zkusila. Já tak naučila dceru na vodu, že jsem jí do toho odstříkala MM, aby to mělo jen tu chuť a postupně jsem ubírala.
no u dcerky s pitim caje nebyl problem a taky byla na UM.Zkousela jsem mu davat vodu,sypany caj,granulovany caj,detskou stavu a nic.Je mozne ze by mu jen proste nelezla prichut?ale nez najdu tu pravou je mozne ze utratim majland...
samozrejme ze mame zvlast lahvicku s pititkem aby to mel odlisene
Najlepšie ponúkať cistu vodu. Naša iné nepije, lebo nemá šancu. Prípadne nesladený sackovy čaj, tým som začala, ale v lete sme prešli na vodu.
Obe mije deti pijou cistou vodu. U mladsi to byl trochu orisek a trvalovtak nedic nez zaclka pit, ale nakonec v pohide. Chce to trpelivost a rozdelene lahvicky. Jak uz tu zaznelo
může být otázka, jestli umí z toho pitíka vůbec pít
je to pro něj asi nové
navíc některá pítka, teda ty netekoucí, jsou tak netekoucí, že z toho ani nejde pít 😀
Vodu,čaj,stavu,občas naredený džus, nebo pomerančovou stavu s vodou.....nebo nakrajim ovoce do velkého skleněneho dzbanu a zaliju vodou, necham chvíli odstat.....pijeme to i my.
Dáváme jen vodu. Od začátku na ni má svoji lahvičku, používáme stejnou velikost savičky jako na mléko. Osvědčilo se mi, dát mu napít vlažné vody, pil ji lépe, než studenou. A když si po týdnu trochu zvykl, začali jsme dávat studenou a v pohodě.
Já dávám čaj, mošty od Ovocňáku, ředěný džus, šťávu, jen čistou vodu pít nebude, to raděj nebude pít vůbec.

@renca21 A co voda s ovocnou šťávou?