icon

Hořké kakao do kaše, od kdy byste přidali?

martawech
31. črc 2014

Od kdy by jste přidali na ochucení a změnu chuti a i barvy trochu hořkého kakaa do kaše?

salomee
•
31. črc 2014

No přiznám, že jsem ho dávala už celkem brzy, možná už někdy po roce..?, ale jen chvilku, pak jsme naznala, že to není moc dobrý... a začala jsem kupovat ve zdravé výživě karob, je pro děti vhodnější... má i takovou přirozeně nasládlou chuť, nějaké ty minerály, není tam kofein... a jako bonus je to, že je i levnější, než kakao (200g do dvacky)..
http://www.celostnimedicina.cz/karob-jako-zdrav...

katyxq
•
31. črc 2014

Já občas dávám cca od roka raw kakao nebo 70 a vícprocentní čokoládu.

lucieandrlova
•
1. srp 2014

Kakao jsme dali až po 2 roce, ale firma Nestlé má kakao baby od 1 roku. Mají ho jako cereální nápoj. Dcera si ho dává na krupicovou kaši.
detske-cajove-napoje.heureka.cz/nestle-junior-drink-kakao-400g/specifikace/#section

tifanyt
•
1. srp 2014

Já oběma dětem dělám od 10ti měsíců krupicovou kaši a sypu jí klasickým tím Holandským kakaem z Kauflandu nebo z Billy. Dceři jsou 3, synovi budou 2 a nenapadlo by mě, že by to nebylo vhodné.
Nic se nemá přehánět 🙂

denyzuza06
•
1. srp 2014

Klasické hořké kakao bych asi nedala nikdy, bohužel máme zkušenosti se zácpami a kakao je právě to největší peklo co staví.

zazana81
•
1. srp 2014

Určitě je lepší normální kakao než Granko, které asi hodně lidí používá... A od kdy, to nevím, nikdy mě nenapadlo zkoumat vhodnost kakaa - po roce bych ho klidně dala, pokud teda dítě netrpí na zácpy...