Jak naučit 9měsíční dítě pít z lahve?
malému je 9m, kojím, ale nechce mi pít z lahve, mám učící hrnky s měkým dudlíkem, s tvrdým, klasickou lahev, vždycky si to nasaje a pak to prská, vůbec nechce polikat, tak mu to aspoň dávám po lžičce, ale to taky nic moc, dík za rady ..
Uz nevim kdy my zacinali s pitim, ale nejvic se osvedcil normalni hrnek. Az pak brckova lahev od tescomy. Zadne dudliky. I tou brckovou mi prislo, ze se trochu pokazila technika sani pri kojeni. Ale vzhledem k fascinaci prsem jsme to zvladli 🙂
@aalleenn Máme zhruba stejně staré děti - synovi jsem zkoušela nabízet pití v hrnečku, ale spíš ho okusuje a bere jako hračku, nevypije nic moc, spíš se akorát tak pobryndá. Teď jsme koupili láhev s brčkem od Tescomy a musím říct, že super. Princip pochopil okamžitě, hned věděl, co má dělat, a já jsem šťastná, že má kromě mléka i další tekutiny. 🙂
Ja pouzivam lahev od detskeho piti Jupik, tece sama a nemusi tak sat nebo od Kubik water a vyriznu filtr, mala taky vse odmitala a z tech dvou mi pije v pohode
Měla jsem ten samý problém se synem,zkoušela jsem tak dlouho, až se zadařilo, ale bylo to o nervy. Nakonec jsem skončila u značky Lovi, snažila jsem se mu dávat pití po lžičkách, až to jednoho dne pochopil.

děti obvykle začnou sami pít, až se nahradí 3 mléčné dávky pevnou stravou - příkrmem. Do tý doby s pitím začínají pomalu..zkoušet, nabízet, nenutit, začne