Máte zkušenosti se Sunarem? Je chutnější než Nutrilon?
Ahojd všichni,
nám šílenej problem.Asi pred týdnem jsme přešly na Nutrilon 2.Předtím jsme měly 1.Jenže mě ted Verča nechce vůbec jíst.Při té 1 to bylo ještě docela v pohodě,ale teď.....Vždycky když jí dám mlíko tak začne řvát a vůbec to nechce. To jen občas vypije tak 100ml a zase řev.Mám pocit,že jí to nechutná nebo fakt nevím.Tak jsem uvažovala zkusit Sunar. Máte s tím některá zkušenosti. Je ten Sunar chutnější?????Nebo stavá se to že dětičky občas u jídla vyvádí???? Ale zdá se mi to dost dlouhá doba.Občas bych to ochopila,ale tohle je fakt často ☹
No já pravě mám z Beby strach.Pač jí male dali v porodnici a měla hroznej průjem.Tak jsem myslela na ten Sunar.A je možný pokud by ani ten sunar nechtěla vrátit se zpátky na nutrilon???
monik111:my měli ten samý problém,malý mi dvojku taky ze začátku nechtěl,vztekal se...teď to má takové střídavé,jednou jí jak otesánek a jindy(třeba zrovna dnes) mi z bídou vypije 120.já to beru tak že taky občas nemám nějak chuť a jindy bych sežrala co se dá 😀 jestli se ti to ale už zdá dlouho tak se s mudrou určitě poraď.já slyšela že jedničku můžeš klidně dávat i po 4.měsíci když mimču víc vyhovuje.
Ahoj, ja davam take nutrilon, zatim 1, mame 3 mes. A mala nekdy take vyvad?, vzteka se, jak diva a nechce papkat. Jindy pije v pohode. Take premysl?m, cim to je. Pripadlo mi, ze kdyz j? trap? br?sko, ze se vzteka. Sunar je pry slads?, take o nem premysl?m
ja som davala najskôr nutrilon1, ale presli sme na sunar1 a zda sa mi ze je to fajn. malej chuti a lepsie ju zasyti a mne sa aj zda chutovo lepsi.
asi treba skusit co tvojej malej vyhovuje, ved na trhu je toho viac 😉
my zacali Nutrilonem, pak presli na Hami 1, pak Hami 2 nechtela, tak jsme zkusili Babylove z DM a super...takze je potreba to zkusit, i kdyz ti mudra urcite bude rikat, ze se to nema....ale holt kazdy mimi ma jiny chute a vyhovuje mu neco jinyho...
Ahojt,tiez ked sme presli na nutrilon 2 tak na zaciatku sa mu to nepacilo,vrtel sa a strasne malo spapal,teraz sa to upravilo.Len ho strasne z neho zapeka?Nevsimli ste si to niekto?Alebo,zeby to bolo z prikrmov?
Ja dnes poprve naseho Martase dokrmovala ... vytahl desnym fofrem 125 Nutrilonu I ... az jsem se divila, jak mu jel. Mela jsem jen vzorek, abych testla, jestli mu bude chutnat a zda se, ze dobry 🙂. No, uvidime, jaka bude noc.
Ahojky, ja som Jakubka kojila 7 a pol mesiaca, potom papal mliečko 4 x za noc, tak sme prešli na umelé, nutrilon nechcel ani za svet, bebu horko-ťažko trochu vypil, tak sme skusili sunar, a ten vypil na prvý krát úplne bez problémov. Odvtedy v pohode papame sunar. Treba vyskúšať.
my jsme začali v 6 týdnech přikrmovat, nejdřív jsem zkusila Nutrilon, pak mi někdo poradil Bebu ( že je lepší kvůli bříšku) neviděla jsem v tom žádný rozdíl 😒 no a po 4. měsíci jsme přešli na Sunar a myslím že prckovi chutná nejvíc a hlavně se mi zdálo že ho i víc zasytil 🙂 a tak jsem u něho zůstala až do teď
ja dnes budem prvy krat davat nutrilon tak som zvedava
miguel..to s tym bruskom a BEBOU je naozaj tak?
a chcela by som vediet ci si mozem len tak zmenit napr. z nutrilonu na bebu potom skusit sunar ze ci sa to moze navolno menit a skusat ktore babu ide najlepsie
este by ma zaujimalo ako zarabate mliecko...pride mi dost zdlhave prevarat vodu 5min potom schladit na 40 stupnov a potom miesat s mliekom..teda dnes som sa zapotila kym som to nachystala a mimisek bol hladovy...neporadite mi ako skusene co mam dodrzat a co netreba...trebars opakovane zohrievanie trebars za 1h sa ozaj nesmie?treba ho vyliat? alebo je to marketingovy tah na castejsie nakupovanie
Medvedík, ja si napríklad na noc prevarím vodu večer, a v noci, kEĎ KUBKO chce papať si len trošku zohrejem / na takú teplotu, aby som to nemusela chladiť/, alebo na chvíľu dám vodu do mikrovlnky. Cez deň si tiež prevarím pár hodín dopredu.
medvedik, já jsem právě vůbec nepozorovala rozdíl mezi Bebou a Nutrilonem co se bříška týče , malej řval pořád stejně 😝 , jen je dražší 😖
vodu jsem si převařovala na den dopředu, před použitím jsem jí ohřívala v mikrovlnce ( mlíčko by se v mikrovlnce ohřívat nemělo)
já jsem jen dokrmovala 2-3x denně , kdyby byl malej jen na UM asi bych investovala do nějaké spec. ohřívačky
a ktore je drahsie?
ja ties budem dokrmovat tak 3x nechcem stale a zatial ani myslim nie je treba a dufam ze sa mi mliecko udrzi co najdlhsie..odstavit ho nechcem..niesom zastanca um ale ked sa inak neda
skor by som chcela konkretne vediet ci ti syncek chcel papat aj z prska aj z flase..alebo si aj materske musela davat odstriekane z flase
já jsem neměla problémy, že by malý odmítal prso ( kojím do teď 🙂 ), hned od začátku jsem ho přikrmovala z flašky, měla jsem Avent + dudlík jedničku
měla jsem spíš strach že flašku nebude chtít , ale přisál se hned bez problémů
ale nejsou všechny děti stejný, chce to vyzkoušet 😉
ahojky, ja som malinkú kojila 8 mesiacov a potom začala hrozne hrýzť, tak sme prešli na sunar. Vôbec s tým nemala žiadny problém. Tak skús 😅
holky my máme sunar a žádnej problém nebyl mě zase nátalka nechtěla žádný jiný mlíčko 😉 opravdu to chce prozkoušet
Mne tiez vymyslala, niekedy jej trvalo 2 hodiny, kym sme do nej dostali davku a nakoniec sme prisli na to, ze nechce silikonovy dudel, ale latexovy ortodonticky, tak skus aj to... Papame Nutrilon a o chvilku chcem prejst na 2...
Ammalka,my jsme na Sunar z Nutrilonu přešli ve dvou měsících,malou bolelo pořád bříško a po tydenním pláči jsem to prostě nevydržela a zkusila Sunar na doporučení maminek v poradně i tady na koníkovi a jsem spokojená,malá od čtvrtého dne byla v klidu a na Sunaru jsme dodnes.Ale jestli nemáte problémy,tak bych já osobně na jiné mlíčko nepřecházela,Nutrilon je prý pro dětičky nejlepší co se týká UM. 😉
My máme problémy s Nutrilonem 2, moc jí nejede a má po něm brzy hlad tak taky uvažuju o změně...
tak my jsme měli od 3 měsíce Nutrilon, v 6 měsících jsme přešli na Sunar a žádný problém, malému moc šmakuje 🙂 S Mudrou jsme to neřešili, jen jsem jí v poradně nahlásila, že mame jiný mlíčko, nic na to neříkala, akorát si to napsala do karty.
U malinkých miminek je to asi lepší se poradit s doktorem, ale u větších, které už normálně papkají i jiné jídla si myslím, že změna mlíčka není problém.
ahojte.. ja od 6t prikrmujem synceka nutrilonom.. jednotka bola v pohode, akonahle sme presli na dvojku maval zapchy a to pravidelne.. bez rektalnej rurky "to" neslo.. tak sme sa vratili k jednotke a vsetko je zase v pohode.. viem o viacerych mamickach,ktore aj starsie dietatko krmia nutrilonom 1. ine mliecka som nechcela skusat kedze viem,ze nutrilon patri medzi najlepsie.. ale zase keby som musela,tak skusim 😉
gabca1:Luky když byl kojený, míval průjmy, po přechodu na UM Nutrilon začal mít pro změnu zácpy a dost často jsme museli pomáhat teploměrem. Od té doby co máme Sunar kaká normálně, možná je to i tím, že se začal víc hýbat a papkat i jiné jídla + šťávičky, ale každopádně problém nám to neudělalo spíš naopak 🙂

Ahoj, ja davam bebu. Mala se sama odstavila a nikdy neprotestovala. tatka ji desne rad vari mliko a zjistila jsem, ze ji ten prasek basti, prej si nemuze pomoct, ale rozne mu chutna. Dasam teda ha. Kdybys to chtela vyzkouset a mala ji nechtela, tak si od tebe klidne ten zbytek koupim. 😎
sunar nevim. Pouziva ho kamoska od narozeni, nemohla kojit a pohoda.