Ohřívač jídla, jaký koupit?
Ahoj holky,
poradite mi jaky ohrivac lahvi koupit?Vaham mezi Aventem a Chiccem.Mate nekdo i s adapterem do auta?
Diky za prispevky
My ohřívačku pořídili a taky jsme jí nepoužívali. Nejrychlejší způsob pro mě je ohřívat jídlo rovnou v hrnci na plotně nebo v misce v mikrovlnce. A vodu na mlíko mám vždy v termosce horkou a vedle převařenou studenou a už vím kolik přesně nalít, aby to dalo cca 40 stupňů.
Máme Avent, na mlíko jsme nevyužili vůbec, teď na příkrmy, které kupujeme, je bezva.
My pouzivame v termosce teploz prevarenou vodu a v obycejne petce nosime prevarenou studenou. Pomer uz je vychytany vzdy temer pul na pul 🙂 zadne ohrivacky a to jsme cele dny venku/mimo domov. Nevyhazujte penize zbytecne 🙂
Mám Avent a používám hodně. Na mléko ne, jen na příkrmy. Fakt je, že nemáme mikrovlnku, to bych používala spíše jí. Za mně ale lepší než ohřívat na plotně.

Ja avent mam a uprimne moc nepouzivam, protoze doma si dam potrebne mnozstvi do misky a za 15sekud je to ohrate v mikrovlnce. Na cesty jsem neresila, vsude kde potrebuju ohreju v mikrovlnce