Olivový olej do příkrmů. Můžu dát?
Ahojky,
chtěla jsem se zeptat, jestli dáváte do masozeleninových příkrmů nějaký olej, aby se uvolňovaly vitamíny rozpustné v tucích?
Někdo dává máslo, ale my jsme na hypoalergenním mléku, tak nemůžeme.
Zatím jsem ni nedávala, ale když si dělám salát, tak do toho také dávát kapku oleje-olivového.
Myslíte, že i dětem se může dávat olivový olej?
Díky
ahojky,já dávám olivový olej každý den do masozel.příkrmů,poradila mi to naše lékařka
Taky dávám do všech masozeleninových a izeleninových příkrmů trošku panenského olivového oleje a to denně. I do kupovaných i když tam vždy nějaký olej je. Myslím, že to mimčům jen prospívá, promažou se jim střevíčka 😀 .
Super, moc díky!!!
Tak dneska už to bude mít s olejem 😉
Také budu dávat jen panenský, mám i citronový do salátu, ale ten pro mimi neee...to je jasné 😲
Ahojky, nám byl doporučen slunečnicový olej - prý na olivový bývají alergické reakce. My musíme držet hypoalergenní dietu. Tak dostává pár kapek slunečnicového.
no,my máme tako hypo...
tak teda nevím, mám dát olivový nebo raději jen slunečnicový... 😖
má se dávat do každé zeleniny..
já to řeším tak, že dávám třeba týden slunečnicový a pak zas olivový...jsou oba bio, tak si myslím, že to je pro něj dobré.. určitě víc než nějaký kukuřičný olej nebo škrob co vidím v těch skleničkách 😠 teď už většinou jen vařím a dávám ten olej.. je to dobré i proti zácpě 😉

může se dát lžička olivového oleje
občas 😉