Je normální, že se zoubky klubou tak dlouho?

ronikaaaa
17. kvě 2016

Malý má 11měsíců a 4 zoubky uz jsou venku. Před cca dvěma měsíci říkala dr, že už za chvili budou dalsí zoubky ze uz je to cítit a dodneška nic. Nekdy má noci kdy nemůže moc spát a pláče tak to si říkám, že už asi ty zoubky ale pak je zase líp a dnes mě nechce skoro nic jíst. Do ted to byl dobrý jedlík, snědl všechno a často a dnes skoro nic, kdyz něco uz dá do pusinky tak sní jedno dvě sousta a vypluje to. Myslíte, že to, že nechce jíst může být taky tím, že se klubou zoubky? A je normální že se nám ty zoubky tak dlouho klubou?

ladyhacek
17. kvě 2016

když se klubou zoubky tak malý nejí cca týden? (jak kdy on velký jedlík nebyl nikdy) a ca 2 dny pak má horší noci než se prořízne. Nateklou a krvavou dáseň měl přes měsíc (měsíc?) a na že mudr říkala, že to je ještě dobrý, že to může být i déle.
@ronikaaaa jo teď má kašel a rýmu a tak jsme tam byli a říkala jsem že mi zase moc nejí a že i slintá tak prý dáseň nateklá, ale prý ještě nic nebude a dva dny a dnes tedy fakt dost slintá jak bernardýn za 10 minut mokré body (slintáčky nesnese)