icon

První zoubky? 5měsíční syn je protivnej, pobrekává

natany
24. bře 2015

Zdravim holky,

nas malinkej zacal byt ve ctvrtek protivnej,podrazdenej a porad pobrekava. Ted v patek nam bude 5mesicu a tak si rikam,jestli to neni na zuby jeste brzy... neco tam citim,ale jestli to jsou zuby proste nepoznam a proto prosim zkusene maminky o radu a zaroven tedy pisilam 2 fotecky 🙂. Dekuji predem vsem za pomoc!

Lucka

První zoubky? 5měsíční syn je protivnej, pobrekáváPrvní zoubky? 5měsíční syn je protivnej, pobrekává
alboo
24. bře 2015

proč by bylo brzo? zuby klidně můžou vyrůst ve 3měsících (jako třeba u nás) 🙂 takže zuby ano

mandala
24. bře 2015

Pokud má vyboulené dásínky, tak to můžou být zuby. Ono je to trápí kolikrát i měsíc, než vylezou a je něco vidět, takže klidně může být. Jo a koukni se i nahoru, nám lezly první zuby nahoře. 🙂

natany
autor
24. bře 2015

Takže dole podle fotek Vám to holky nepřipadá??? Kouknu i nahoru 🙂. Děkuju za radu 🙂!

mandala
24. bře 2015

@natany No, já to moc z těch fotek nepoznám, řeknu ti, že jsme ted byli u zubařky s nejmladším a povídám jí, že mě připadá, že mu leze dvojka dole a ona prý, že tam nic nevidí, no a do týdne byl venku. Takže někdy to nemusí být ani moc poznat. 😉

natany
autor
24. bře 2015

Dobře, takže k zubaři se ptát nepůjdu :D :D :D...

mandala
24. bře 2015

@natany 😀 😀 😀

ev13inka
24. bře 2015

taky jsme to takhle měly asi měsíc, a včera mě kousla a ejhle, zoubek 😀 , vypadalo to přesně takhle

heduska82
24. bře 2015

@natany Brzo to na zuby určitě není. Starší měl první zub na 6 měsících, mladší měl hned 2 na 3 měsících, na roce má už 16 zubů... Ona ta fotka není nic moc, ale je jasné, že vyfotit to moc nejde, ale já bych řekla, že jo, že se ty jedničky klubou. 😉

zanri
24. bře 2015

slintá, je protivnej, pořád prsty v pusince? může být i zvýšená teplota, agresivní stolice, zadek jako pavián 🙂 ? jj, tak to rostou zoubky - u nás první ve 25. týdnu, a pak co týden, další, takže za měsíc 4 zuby, super "věcička" je Aloclair na dětské dásně s aplikátorem na masírování - malej to miloval 😎

barusdominik
27. bře 2015

Holky, stalo se Vám u Vašich dětí, že když se jim prořezávaly zoubky, tak než zoubek vyrostl byla jako kdyby pod dásní vidět krev nebo prostě ta dáseň byla zepředu tmavá? Malej už má 5 zoubků a teď mu rostou vrchní 1 a ta jedna je taková tmavá. Zubař po tel. říkal, že to může být zkažené, ale nedáváme žádné sladké šťávy, nemáme dudlík, nejí nic sladkého, ani ovoce nechce krom banánu, jenom zeleninku a jogurty bílé nebo tvaroháček.

nabellucinka
2. črc 2015

Klidně to může být. Náš malý to měl taky tak, ve třech měsících a za dva týdny měl první venku a hned za ním druhý. Je nám pět měsíců a lezou nám nahoře hned 4 zuby