Růst zubů a teplota u miminka. Máte zkušenost?
Ahoj holky . Mam 8 měsíční holčičku a uz čtvrtým dnem budeme mít teploty , nejvíc 38,6 … U doktorky jsme samozřejmě byly . Crp negativní a moc taky v pohodě , jsme bez rymi a bez kašle . Rostou nám zoubky , tak nevím jestli to s tím souvisí .. ale ty teploty máme opravdu cely den i noc , kdybych je nesrážela lekama tak je ma opravdu porad .. mate a tím nekdo zkušenost ? Už jsem docela vyčerpaná psychicky , nedávám ten strach o ni … jinak je v pohodě , čurá , pije i papá sice ne moc ale papá, ma taky průjem to přičítám těm zoubkům tak nevím ..🤷♀️
Ahoj nedávno jsme měli dost podobnou situaci a také jsem to přirovnávala k zubům a na konec z toho byla 6 nemoc 🙂 po 4 dnech teplot se vysypala na 2 dny Nesvědivou vyrážkou a bylo po. At jste brzo fit ! 🥰
@titina12 četla jsem si o tom , a jak se přichází k takové nemoci ? Vždyť mi nikam nechodime 😅 jinak moc děkuji
Ted 4ty den a horečku mela 39 😒
@petra166 taky nikam nechodíme takže netuším 🤷🏼♀️ mohl to dotáhnout i manžel nebo i já když sem byla v obchodě nikdy nevíš co na tebe kde co foukne 🙂
@titina12 to je taky pravda , no každopádně čekám až to přestane , chudinka moje .. můžu se zeptat jak dlouhonjste ty horečky měly a kolik nejvíc ?
Starší syn trpěl na teploty až horečky, když mu rostly zuby. Nejhorší to bylo u posledních stoliček, tam byly týden v kuse teploty 🤦 Nebo taky vyskočí nějaká dětská číselná nemoc

Ahoj nedávno jsme měli dost podobnou situaci a také jsem to přirovnávala k zubům a na konec z toho byla 6 nemoc 🙂 po 4 dnech teplot se vysypala na 2 dny Nesvědivou vyrážkou a bylo po. At jste brzo fit ! 🥰