Teplota a zoubky. Měl takhle někdo?

lehe
5. pro 2022

Ahoj, synovi rostou minimálně 3 zoubky a teď začal mít tak zvláštně teploty. V sobotu zvýšenou a nic, ve středu a čtvrtek zase a pak nic, teď další sobota už to byla horečka, neděle v pohodě a dneska v noci znovu přes 39°. Žádný zoubek se zatím neprořízl a krom trochu rýmy mu ani nic jiného není. Měl to takhle taky někdo? Teď váhám, jestli ho vzít radši k doktorovi, ale zase na žádnou nemoc mi to neprijde 🤷

palja
5. pro 2022

@lehe ne dcery teploty u zubů neměly. Může to být jen viróza, vysoké horečky, trošku rýma a dr to potom uzavřela jako viróza. Nikde v krvi ani v moči nic nevyšlo žádná vyrážka nic.
U jiných nemocí měly horečky pravidelně pár dní (covid, 6.nemoc, 5.nemoc infekce moč cest..)

martt
5. pro 2022

@lehe Můj starší syn trpěl na vysoké horečky nad 39 při rustech zubu. Vzdycto trvalo tak dva dny a pak mu teplota klesla. Že to má od zubu mám potvrzené i od doktorky. Ale samozřejmě to může být i nějaká viroza.

jjasmina
5. pro 2022

Může a nemusí, mě dr říkala, že u zubu býva teplota jen zvýšená třeba, ale samozřejmě mužou bejt vyjimky. Taky to muže bejt viroza, když má rýmu nebo 6. nemoc

lehe
autor
5. pro 2022

Děkuji. No právě, že i starší u zubů nebo u jakékoli nemoci měli teplotu pár dní a dobrý, ale tohle že jeden den dobrý, jeden den teplota mi přijde fakt divný. I dneska v noci horečka, po sirupu mu klesla a zas je úplně v pohodě. Zítra jsem s doktorem domluvená na odběry, tak uvidíme.

missym
5. pro 2022

Dcerka to tak má. Doktorka mi říkala, že bývá teplota většinou jen zvýšená, ale že už pár případů s horečkou měla. Teď dcerce rostou poslední pětky dole a zase tři dny horečky, ale jinak vůbec nic. Horečky ustoupily, jeden zoubek se proříznul, druhý stále ne. Byla jsem nachystaná, že kdyby horečky neustoupily, jdu k doktorce, ale přešly. Ještě jsem čekala nějakou tu dětskou nemoc, ale žádná vyrážka nevyskočila, tak jsem to uzavřela jako zase zoubky.

miriam1989
5. pro 2022

@lehe Malou začali teploty u zubů zlobit, až u stoliček a do toho šílená rýma. Zatím má tři stoličky venku a pokaždý stejný průběh, ale nevím, jestli je to oslabenou imunitou při růstu zubů a tím pádem do toho chytí nějakou virózu a nebo to má přímou a jedinou souvislost s růstem zubů. Každopádně teploty vždy max 2-3dny, ale taky jí to lítalo nahoru dolů, jednou zvýšená, pak zase skoro 39, za to rýma jí trápí vždy 9-10dní 🤦.

lehe
autor
5. pro 2022

@miriam1989 jo, rýmu měl do teď taky ke všem zoubkum, ne teda tak dlouho, to jste si "užili". Taky právě rostou stoličky, k těm by ta teplota být mohla.

lehe
autor
5. pro 2022

@missym starší míval taky i horečky, když rostly stoličky. Ale jako vy, měl třeba 1, 2 dny, pak se prořízl zoubek a byl klid. Jenže tohle už je přes týden a furt nic, tak jen pořád čekám, kdy mu to zase vyletí nahoru, je to na hlavu..

luuc5
8. bře 2023

Holky mame to ted podobne ..je mozny ze ma mala (1rok)tri dny teploty v noci i 40 .Vcera bez teplot a dnes zase 38 🥺doktorka rikala ze zuby ..ale me se to uz nezda ..rostou ji teda ctyri naraz,ale ze by den teplotu nemela a pak zase jo ?

lehe
autor
8. bře 2023

@luuc5 jestli doktorka nic jiného neobjevila, tak asi to možné je. Syn měl teda nakonec asi spíš nějakou virózu, měl nález v krku. Ale i tak mi ty teploty přišly takové zvláštní, i doktorovi. Držím pěsti, ať se zoubky brzy proříznou a není to nic horšího ✊ kdyby teploty neklesaly nebo se vracely, zkusila bych doktorku znovu, ať malou prohlídne

luuc5
8. bře 2023

@lehe dekuju !!byli jsme v nedeli i na pohotovosti ..v krku nic nema ,crp 15 .moc nejsme schopni vzit 🤦🏽‍♀️Jak ma ty teploty tak je porad ubrecena ..je to hrozny uz .prave mi prijde divny ze tri dny teploty ..den dobry a dnes zase ..😨

lehe
autor
9. bře 2023

@luuc5 hele teď zrovna to mám i u staršího. Měl dva dny teplotu, včera nic a dneska zas od rána horečka přes 38. Není mu vůbec nic jiného, ani rýma, doktor dneska taky na nic nepřišel, tak taky čekám, co z toho bude dál. Staršímu už budou 4 roky, tak tam to zuby už nebudou..