Zvláštní růst zubů u 6,5měsíčního miminka

kara95
29. říj 2016

Dobré ráno maminky, jdu si sem opět pro radu. Dceři vykoukly první dva zuby ve 2,5 měsících, klasicky dolní jedničky. Před měsícem začala zlobit, tak mi bylo jasné, že půjdou horní. Jenže dceři vykoukla pravá horní dvojka...😮 chtěla jsem se tedy zeptat, zda li je to normální, aby potom nebyl problém s horními jedničkami. Jestli to nemám řešit s mudrou.

alkuska
29. říj 2016

@kara95 No, nejčastěji vylezou první jedničky, ale málo co je tak individuální jako zuby, klidně to může být jinak. Myslím si že se můžeš pro klid duše zeptat na příští kontrole, ale podle mě je to v pořádku. A upřímně - co s tím ta doktorka může udělat?

vrabcak0007
29. říj 2016

je to úplně normální - proč by s tím pak měl být problém?? všechny ty míry a váhy a zoubky a co by mělo dítě v jakém věku umět jsou průměry a doporučení, ale není to zájon 😉 tady je fotka mýho upírka, jak vypadal 😀

kara95
autor
29. říj 2016

@vrabcak0007 Jé, to je roztomilý malý Drákula😃 děkuji za uklidnění, holt budeme taky krvesajci 😃

yildiz
29. říj 2016

tak me u holek teda vylezly zoubky vzdy dole jednicky a pak tak nejak postupne jak maji ale ted u syna 😀 prvni zoubky mu vylezly prave dvojky nahore ...ted se teda derou jednicky a vypada ze vse ok ..ale zuby dole ? sice natekle dasne ale zatim nic 😀 takze ono to fakt muze byt u kazdeho ditka jine ne vzdy to je dle tabulek ...az vyrostou tak se uvidi a zubar pripadne rekne ale myslim, ze zatim neni obava.... nestarsi dceri vyrostla prvni jednicka ve 2mes a pak do 9mes byla bez dalsiho zubu :D a pak ji narostly vsechny najednou 😀 - nastesti u vsech mych deticek rust zoubku nevadi maji vse ok a rostou aniz bychom o nich vedeli....🙂 tak at male krasne rostou a vse je ok

luckylee
29. říj 2016

Je o taky normalni.🙂 Syn mel ve 3m dolni jednicky.Ted od 6m mu zacly rasit horni dvojky a nakonec ted v necelych 7m se mu behem tydne prorezaly horni jednicky a prava horni dvojka.😁Leva leze ale dava si na cas.

lv
29. říj 2016

Takto šly zoubky mě i oběma dcerám

kariii
29. říj 2016

U nas to slo uplne stejne 🙂

kara95
autor
29. říj 2016

Já právě u první dcery problémy se zoubkama neznala, všechno šlo jak po másle a ta druhá?? No to je hrůza😃 Léčíme se s hemangiomem, do toho má od čtvrtka horečky, připadám si jak klokan, dceru mám pořád na sobě, měsíc jsem už nespala, vidím to, že v pondělí pojedu k doktorce, jestli ta horečka nespadne.

bervidova
29. říj 2016

Synovi rostly zuby taky v tomto pořadí - a úplně stejně kdysi i mně 🙂

ito
29. říj 2016

Tak mi treba mame 1 rok a 3/4 a zuby mame uplne vsechny. Posledni petky mu vylizaly v roce a pul. Takze jsme zase narozdil od ostatnich deti zubni rychlici. Zoubky urcite narostou vsechny, jen se holt nekdy harmonogramem neridi. ;)