Najde se těhotná parťačka z Prostějova a okolí?
Ahojky, najdou se tu maminky z Prostějova a okoli, co mají termín porodu po novém roce? Já jsem dnes 10+2tt a hledám někoho s kým si můžu postěžovat, zajít si na čaj, třeba i na cvičení pro těhotné, prostě parťačku, co prožívá to stejné jako já 🙂
Kdyby se nikdo nenašel tak na fb je skupina Holky z Olomouce, nejsou tam jen Olomoučanky, ale i z okolí, tak se zkus poptat tam, jestli někdo není na tom stejně. Příspěvky o hledání kamarádky jsou tam relativně často, nebo můžeš zkusit jinou skupinu Olomoucké maminky atp., nebo možná je i nějaká prostějovská varianta.
@brendulka ahoj na skupině Snažilky , některé jsou těhotné třeba tam někdo takoví bude 🍀🙏🏻😊
@miiiisa007 dekuji, mrknu 🙂
Kdyby se nikdo nenašel tak na fb je skupina Holky z Olomouce, nejsou tam jen Olomoučanky, ale i z okolí, tak se zkus poptat tam, jestli někdo není na tom stejně. Příspěvky o hledání kamarádky jsou tam relativně často, nebo můžeš zkusit jinou skupinu Olomoucké maminky atp., nebo možná je i nějaká prostějovská varianta.
@levandule_k dekuji za info 🙂
@brendulka Ahojky jsem z okolí prostejov termin mám začátkem prosince kdyby jsi chtěla klidně s tebou zajdu na kafco a pokecat. Mám už 3,5 léte dite takže jsem malinko omezena casove ale zvládnu se přizpůsobit kdyby jsi chtěla klidně se ozvi
@brendulka ahojky mám termín duben 2026 😊

@brendulka ahoj na skupině Snažilky , některé jsou těhotné třeba tam někdo takoví bude 🍀🙏🏻😊