"Perly" našich dětiček, vaše trapasy a zážitky
Ahoj maminy, založila jsem toto téma, abychom se trochu spolkečně pobavily.Určitě vy co máte už trošku starší dětičky tak vám připavila nejdednu krušnou chvilku, nebo nějakej menší trapásek v krámu nebo před rodičema, babičkama atd.
například má tříletá dcera je na to expert, když mi v krámu, kde byla pokladní s problematockou pletí pokud možno co nejvíc nahlas sdělovala "jé mami koukej paní má pupínky!....a spousty spousty jiných zážitků. tak jestli něco podobného máte doma nebo někoho znáte, tak sem nějakou příhodu písněte at se zasmějem
například má tříletá dcera je na to expert, když mi v krámu, kde byla pokladní s problematockou pletí pokud možno co nejvíc nahlas sdělovala "jé mami koukej paní má pupínky!....a spousty spousty jiných zážitků. tak jestli něco podobného máte doma nebo někoho znáte, tak sem nějakou příhodu písněte at se zasmějem

•
26. bře 2014@ined77 keď sa moja dcéra dozvedela, že JEJ babka je moja mama, celý víkend u našich ma ignoroval. ,,Nepchaj sa medzi babku a mňa"
12
Včera jsme byly s dcerou (5let) v pedagogicko psychologické poradně na posouzení školní zralosti.
Večer mi Kája důvěrně sdělila: "Mami, já jsem vůbec nevěděla odpověď na jednu otázku."
Já: " Na jakou?"
Malá: "Co bych dělala, kdyby vykolejil vlak.. Mami, co je to vykolejil?"
Já: "No, to je jako kdyby spadl z kolejí..!
Malá: "Aha, to bych zavolala spravovatele kolejí, že?"
Já: "No, paní pedagožka spíš myslela na to, že tam bude spousta zraněných a zmatek a tak.."
Malá, naprostý děs v očích.. : "Mami, ale já přece neumím nikoho obvazovat..! "
Večer mi Kája důvěrně sdělila: "Mami, já jsem vůbec nevěděla odpověď na jednu otázku."
Já: " Na jakou?"
Malá: "Co bych dělala, kdyby vykolejil vlak.. Mami, co je to vykolejil?"
Já: "No, to je jako kdyby spadl z kolejí..!
Malá: "Aha, to bych zavolala spravovatele kolejí, že?"
Já: "No, paní pedagožka spíš myslela na to, že tam bude spousta zraněných a zmatek a tak.."
Malá, naprostý děs v očích.. : "Mami, ale já přece neumím nikoho obvazovat..! "
Moja dcéra dnes zase perlila.Snazim sa ju odstaviť od dojčenia,tak som si bradavky prelepila a vysvetľujem,ze ma to boli a celkom to funguje🙂dnes rano zase pýta mliecko,a ja jej hovorím"Tatianka nemôžeš piť mliecko,lebo cici ma bolia" ona sa zamysli a a s úplnou vážnosťou mi hovorí "keby si zomrela,tak neplač,prídeme po teba"🙂 ja len dufam,ze prežijem🙂🙂
Cestujeme v aute,Saska (6r.) napchateho medveda pod trickom...akoze tehotna...dve babiky priputane na sedacke a hovori im..."ach vy dve...chcela som byt modelka a mam dve deti a tretie cakam...no co mozem byt modelka s takou postavou...jaj..."
...hovorim jej: " nemozes obvinovat deticky..."
Saska: "no dobre...tak mozem byt aj spevacka...tie su aj tlste... "
,..................
...................
Vystupime v McDonalde a ona stale napchateho medveda pod trickom...hovorim jej nech to okamzite vyberie...na co mi ona: ok...teraz si to vyberiem nech si o mne nemyslia ze som idiot ale v aute si zas zijem svoj zivot... 🙂))))))
...hovorim jej: " nemozes obvinovat deticky..."
Saska: "no dobre...tak mozem byt aj spevacka...tie su aj tlste... "
,..................
...................
Vystupime v McDonalde a ona stale napchateho medveda pod trickom...hovorim jej nech to okamzite vyberie...na co mi ona: ok...teraz si to vyberiem nech si o mne nemyslia ze som idiot ale v aute si zas zijem svoj zivot... 🙂))))))
Začni psát odpověď...

Odešli