Snažilky 2009. Najde se někdo na pokec?
Ahoj holky, najdou se nejake predsnazilky na pokec ( holky, ktere se zatim nesnazi, ale do konce tohoto roku by rady zacaly).
Dobré ráno! 🙂
Maru, tak co Vaše srpnovka? Jak je na tom? Je to smutný |-|
Maru, tak co Vaše srpnovka? Jak je na tom? Je to smutný |-|
Ahoj Maru,
tak co vaše zuby?
To je dobře, ale poleží si ještě tedy pěknou dobu v nemocnici :-p
tak co vaše zuby?
To je dobře, ale poleží si ještě tedy pěknou dobu v nemocnici :-p
Skretik ahooj 🙂
Tak dělěj že pracuješ 😉 Já nemám nic moc co dělat... :-p
Tak dělěj že pracuješ 😉 Já nemám nic moc co dělat... :-p
To ja ted momentalne vyjimecne ano, ale vubec se mi do toho nechce, nejak se nemuzu nahodit 😞 .
Marus doufam, ze ta vase kamaradka bude v poradku, sice to v nemocnici bude opruz a dlouhe, ale zase co bysme pro miminko neobetovali, ze ano :-N ? Hlavne at jsou oba(e) v poradku.
Pepi davas neco na ty zoubky, nejaky gelik nebo neco?
Ivis zdravim te 🙂 , doufam, ze se mas na dovolene bajecne a uzivas si to? Pocasi vam celkem vychazi, ne?
Marus doufam, ze ta vase kamaradka bude v poradku, sice to v nemocnici bude opruz a dlouhe, ale zase co bysme pro miminko neobetovali, ze ano :-N ? Hlavne at jsou oba(e) v poradku.
Pepi davas neco na ty zoubky, nejaky gelik nebo neco?
Ivis zdravim te 🙂 , doufam, ze se mas na dovolene bajecne a uzivas si to? Pocasi vam celkem vychazi, ne?
Ahoj holky, tak mám dne fakt dovolenou bez hlídání (ale i bez manžela, tan už dovo nemá 😞 )
Bylo super se vyspat až dokud jsem se sama nevzbudila 😃
Pepi a v kolikátém týdnu je ta Jarka? Vždyť dnes už dokážou zachránit i o mnoho dřív narozená miminka?I když u mámy je u mámy, ale zachránili by ho né???
Když vás tu tak pročítám, tak se na pondělí fakt netěším :-S
Bylo super se vyspat až dokud jsem se sama nevzbudila 😃
Pepi a v kolikátém týdnu je ta Jarka? Vždyť dnes už dokážou zachránit i o mnoho dřív narozená miminka?I když u mámy je u mámy, ale zachránili by ho né???
Když vás tu tak pročítám, tak se na pondělí fakt netěším :-S
No protoze jsme meli jet s pritelovou kolegyni (podnikaji a jsou jen 2),takze se shodli, ze oba jet najednou nemuzou 😞 , no a porste muj hodny (nekdy az hloupy) pritel ustoupil a nejedeme my 😞 . Dalsi tydne v srpnu uz to nejde, maximalne treba na 5dni (tak to asi vyuzijeme) a v zari to uz vubec nejde kvuli soutezi 😞 . Ach jo, tak doufam, ze se dostaneme aspon na tech 5dnu.
Pepi to je ta v tom 25 tt 😞 . Snad ji lekari jeste pomuzou 😞 . Je to hrozne smutny, vzdycky pak nechapu, proc ty co to tolik chteji nemuzou a nejde jim to, nebo to proste nedotahnou do konce a ty co po tom vubec netouzi do toho spadnou a nevazi si toho. Proc je zivot tak strasne nefer 😞 .
Ivis tak hezky odpocivej a uzivej si. Zustavas az do nedele?
Pepi to je ta v tom 25 tt 😞 . Snad ji lekari jeste pomuzou 😞 . Je to hrozne smutny, vzdycky pak nechapu, proc ty co to tolik chteji nemuzou a nejde jim to, nebo to proste nedotahnou do konce a ty co po tom vubec netouzi do toho spadnou a nevazi si toho. Proc je zivot tak strasne nefer 😞 .
Ivis tak hezky odpocivej a uzivej si. Zustavas az do nedele?
Začni psát odpověď...

Odešli
Maru, tak té srpnovce držím pěsti, ať jí ještě udrží dlouho 2v1!Musí to být moc smutné 😞
Holky to dnešní téma je teda lahůdka, já počítám s tím, že doma budu do tří let věku dítěte, takže za těch +- 7000, to je bída, aspoň podle toho, nač jsme dosáhli doteď + ta hypo, ale nějak to dáme do kupy, miminko nám stojí za uskromnění 😉
Na porodné jsem úplně zapoměla, to přijde vhod. A nebylo by na škodu, kdyby zase sazka vyhlásila nějakou soutěž o výhry, takhle se švagrové v roce 2006 narodila holčička a dostali od sazky 15,000,- (a první narozené dítě 15.září 50,000,-)to má někdo kliku, ale hlavní je zdravíčko!!! 🙂
Tabulka je opět aktuální