icon

12letá dcera se chová jak dospělá

tojetajne
19. srp 2017

Moje dvanáctiletá dcera se líčí a nosí push upky...myslíte, že je to v pořádku, nebo si moc hraje na dospělou?🙄

Strana
z2
irena1111
21. srp 2017

Liceni bych urcite nedovolila a push upku - to zalezi na postave a vyvynutosti

katgatoo
21. srp 2017

Zákaz je nejlepší cesta k tomu, aby se dcera přestala svěřovat a začala dělat věci tajně. Vysvětlila bych jí, jak to dělat, aby nevypadala jako coura a poučila jí o tom, co se může stát, když bude působit moc vyzívavě.

jade85
21. srp 2017

Je mi lito vsech holcicek, ktere se chteji malovat nebo maji mindrak, ze jim nerostou prsa a maminky jim zakazujou sminky a push upku. Myslim, ze dcery byste mely podporit a ukazat jim, jak o sebe pecovat a znat spravnou miru, ne jim snahy o to se libit a mit sebevedomi proste zatrhnout. Ve 12 uz zacina puberta, rada holek uz ma menstruaci a z deti uz se opravdu pomalicku stavaji zenami, at se vam to libi nebo ne.

baris
21. srp 2017

já se začala malovat od cca 14 let - řasenka, na SŠ i oční stíny. Prozatím mám ještě holky malé, i když 9 let je přece jenom 9 let 🙂 a puberta se začíná projevovat. Ale když jdu kolem základky - tak holky jsou tam nalíčené od 6 třídy, vlasy nabarvené, občas nevím, zda mám dotyčnou slečnu pozdravit (zda patří do učitelského sboru) nebo je žákyně 😀

Takže za mě dovolit, ale korigovat a ukázat, co jí sluší. 😉

babanci
21. srp 2017

V tom věku normálka. Moje vnučka, v září jí bude 12 let, si k svátku přála korektor, má pihu na nose a chtěla to zamaskovat a pořád básní o tom, jak její kamarádka Kristina má šminek plnou kabelu a ona by taky něco potřebovala. Jenže žije jen s tátou a ten prudí.

Strana
z2