Existuje časopis pro patnáctileté dívky? Kde ho najít?
Dobrý den, ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli v dnešní době existuje nějaký časopis pro patnáctileté holky, nemůžu nic dohledat..
@felis jj právě, že je vše na netu, ale podle mého časopis je prostě časopis...iniciativa moje ročník 1984
Hledala jsem už dřív, kdy holky vyrostly ze Sluníčka a Ohníčku a bohužel nenašla. Holky rády čtou, takže by si přečetly i časopis, ale nic jsem nenašla.
Je zajímavý, že je třeba ABC, nebo Časostroj, což jsou spíš vědecky zaměřené časopisy, ale pro holky nic. A pak hromady časopisů pro ženský. Takže si myslím, že by se klidně jeden pro holky uživil.
Našla jsem jen časopis IN! dívčí svět. Přijde mi to jako obdoba časopisu Top dívky
Dcera mela 2 roky predplacene, a fakt cetla, Jezdectví, coz je teda ale jen pro holky a lidi co je zajimaji kone nebo na nich jezdi. Neco obecneho dneska tezko
Dcera 15 čte Vogue, má předplatné, a půjčuje si můj Forbes. Jinak nic tisteneho už doma kromě knih nekupujeme.

Ahoj, řekla bych že ne. Dceři je 17. Před dvěma lety chtela občas koupit "Ábíčko" že tam byl nějaký zajímavý plakát, ale myslim, ze jeho cilovka je jeste trochu jinde... občas nakoukla do me Ž&Ž. Nevim teda proc se ptáš, jestli je to Tvoje iniciativa anebo chce dcera, ale dnes je vše na netu. TikTok a Instagram, abych byla konkrétní. Časopisy už nejsou, protože už v době výtisku by byly neaktuální. Těch informací, zájmů je tolik, že to žádný papir nepojme. Tahle generace je na videích, tedy reals a papír je old school. Za nás, nevím, kolik je Tobe, ale já jsem ročník 86 a vyrůstala jsem v 90', tak to mělo smysl: Bravo, Bravo Girl, Cosmo Girl... to už by dneska nikoho z děti a dospívajících nenadchlo 😀