Rady na vánoční dárek pro 14letého chlapce hledáte?
Asi potrebuju radu. Potrebuju na Vanoce darek pro meho synovce. Jenze problem - skoro se nevidame (bydli v Nemecku a tez trosku slozitejsi vztahy v rodine po rozvodu). A svagrova mi neporadi, co ma rad. Budu vdecna za jakykoli tip od vas, co v tomhle veku kluky bavi a co by ho mohlo potesit. Jsem ztracena uplne ☹
A kontakt na něj máš? Co mu zavolat, zeptat se ho, co chce? Spoustu kluků paří různé pocitačové hry, ale tady musí člověk vědět, co má rád.
@babka a vyměnit peníze dneska není problém dělají to banky, nebo zajít do směnárny.
@levandule_k hmm, dcera ma cislo, asi bude nejlepsi se zeptat jeho. Ve ctrnacti si uz asi na jeziska hrat nemusime 🙂
@levandule_k jasne, tak blba zase nejsem, ale je to komplikace. Nemam zrovna cas behat po smenarnach a do banky tez nechodim. A darovat penize je za mne celkem nuda
A doteďka jste dárky dávali, máte to tak nastavené? Já jen, že pokud se "skoro nevídáte" (překlad - vidíme se jednou až dvakrát do roka), tak třeba ani není "povinnost" dávat dárky, když navíc nejde o malé dítě. Ale záleží na nastavení rodiny, jak to máte, samozřejmě. JInak v tomto věku asi fakt nejlepší se zeptat, alespoň orientačně. Kdyby byl v ČR, tak nějaký poukaz, lístky do kina apod, by bylo fajn, ale v Německu, to fakt nevím.
Tak jestli se fakt nevídáte tak často, tak bych to až tak neřešila. 🙂 Vybrala bych nějakou drobnost a je.
A nevědela by dcera, co má rád? Psala jsi, že se zbožňují, tak třeba by to byl nejrychlejší zdroj informací.
Vsem dekuji za rady, obcas cloveka uplne jednoducha varianta nenapadne. Asi mam porad jeste pocit, ze jsou to male deti, kterych se clovek nepta, co by chtely na Vanoce 🙂

@babka obálka s penězi