V kolika letech se začaly holit vaše dcery v podpaží?

zutinka
3. říj 2023

Ahoj,mám dotaz.Omlouvam se pokud je blbý?V kolika letech se začaly holit vaše dcery holit v podpaží?

betelgeuzz
3. říj 2023

@zutinka kolem 12 let.

andromeda818
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
zutinka
autor
3. říj 2023

@betelgeuzz Děkuji

zutinka
autor
3. říj 2023

@andromeda818 nevím o co Vám jde?Jen sem se zeptala!

andromeda818
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
barulina
3. říj 2023

@andromeda818 nemyslím si, že by ti tazatella musela zdůvodňovat proč se ptá.

barulina
3. říj 2023

@zutinka dcera má 11, kdyby jí tam něco rostlo, už jí to dovolím. Příští rok v létě ji bude 12, počítám, že už si bude chtít holit nohy, tak ji to už dovolím, každopádně, ale zkusím ji naučit na vosk, ne na žiletku. Obočí upravujeme už ted

andromeda818
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
lenickakl
4. říj 2023

Mam syna, ale ja jsem si zacla holit podpazi v deseti letech.

aarriel
4. říj 2023

Dcera poprve v lete, ted ji je cerstve 9 🙈 holi si i nohy...

kocvarovas
4. říj 2023

@zutinka téměř hned, jak se jí objevily první chloupky. Asi v 9 letech. Nemyslíme si, že by to byl nějaký problém..

krisstina93
4. říj 2023

No logicky bych rekla, ve chvíli kdy začne byt co holit. Některé dítě má chloupky v 9 letech, další se nemusi holit do 15, takže na tom jak to má někdo jiný mic nesejde. Hlavně do toho dceři nekecat, jak ji to bude příjemné.

pampeliska1313
4. říj 2023

Mne to máma zakazovala snad ještě v 15. To samy podprsenka. Cejtila jsem se před ostatnima holkama ve třídě fakt blbě. Takže na tajno. Ale známá má od mala chlupy, tmavý a dlouhý a tu maminka holila snad už na prvním stupni na základce, protože se ji jinak smály ostatni děti, ze je opice. Takže jak se na to dcera bude cítit.🙂

zelenaesmolda
4. říj 2023

@pampeliska1313
ty jo,ktery jsi rocnik?

pampeliska1313
4. říj 2023

@zelenaesmolda 1993.) ale myslím si ze máma měla problém přijmout ze jsem holka a takhle mě “shazovala” 🙂

zelenaesmolda
4. říj 2023

@pampeliska1313
Tak to jsi mladsi nez ja,to bych cekala,ze budes starsi rocnik,tam meli rodice problem s holenim nebo se spodnim pradlem.

pampeliska1313
4. říj 2023

@zelenaesmolda hele, byla jsem já a ještě jedna holka kde vím, ze ty rodiče s tím měli problém… a to je holcina mladší než já. Co konkrétně za tím stojí, nevim:D prvně jsem si říkala - vesnice. Starousedlíci všude kolem, chlap hlava rodiny a co řekne je svatý. Ale to nejde generalizovat. Pak jsem došla k tomu, ze matka tvrdila ze táta odešel protože sem holka, chtěl kluka. Nevim jestli si to nekecala a svedla to takhle na mě, ale hodně s tou ženskou stránkou u sebe i u mě bojuje. Tak jsem si říkala, ze asi to. Ale možná je to ještě jinak.::

zelenaesmolda
5. říj 2023

@pampeliska1313
Tak to je hnus velebnosti svalovat odchod partnera na dite.

pampeliska1313
5. říj 2023

@zelenaesmolda já myslím, ze proste měla na koho to svést. Měla mě ve dvaceti. Přišla o to “lepší” období. Odešel od ni chlap. Její máma na ni byla hnusna, pak i na mě. Myslím, ze ví ze kdyby mě neměla, ušetří se spousty “problémů”. Jedna její dřívější kamarádka mi řekla, ze se spolu přestaly bavit (já se s ni vídám od mala) i kvůli tomu jak se chovala, ze nechápe proč si mě nechávala, když byla taková jaká byla a furt si na mě jen stěžovala. Jakoby .. sem rada, ze tady jsem. Ale kolikrát jsem nad tím premyslela taky. Nemluvim o tom, ze jsem byla přesvědčena ze se nechám předělat, hrála jsem fotbal atd atd a snažila se jakkoli “splnit představu” jak jsem si myslela, ze mám fungovat, aby to teda bylo v poho. Myslím ale, ze proč to bylo tak jak to bylo - proč odešel, proč si mě nechala, ale chovala se takhle, se vlastně nikdy nedozvim. Jako upřímnou. Za mě toho na ni bylo moc, má traumata a doteď je nemá zpracovany a na mě to sváděla, aby ulevila sobě. Ale já si to taky nějak nesu a proste až s manželem jsem začala tu holcici stránku pouštět, furt to ale není na 100%ono.🙂 a třeba k holcickam si hledám cestu delší dobu.

jaresska
15. říj 2023

@zutinka Mě to máma zakazovala, bohužel mám tmavé chloupky a ve 12 ti mi to začalo vadit. Tak jsem kvůli tomu nenosila kraťasy a sukně nebo jen s punčochama. Styděla jsem se. A zkoušela si to v noci tajně trhat náplastí. Dceři holím nohy, podpaždí i třísla už asi půl roku je jí 12 a je hodně vyspělá a po mě má taky chloupky viditelné v tříslech, což je vidět v plavkách. Moje mamča to neřešila a pak se mi kluci na plavání smáli, že tam mám paruku.

natysnovec
15. říj 2023

Moje dcera teď V8 letech😓