icon

Kde děláte fotoknihy?

mikejla93
Dnes v 06:59

Holky, kde děláte fotoknihy? Z časových důvodů potřebuji přejít z tvorby fotoalb na fotoknihy, a ráda bych, abych si nemusela stahovat ideálně žádnou aplikaci, aby fotokniha byla pěkná a kvalitní a aby se tam dalo hodně pracovat s těmi fotkami a různě si je tam štelovat 🙂 nějaké tipy? díky

petru445
Dnes v 09:37

@mikejla93 Ja bych doporučila CEWE. Dělám tam fotoknihy už roky a jsem spokojená, hlavně s kvalitou a tím, kolik se toho dá u fotek upravit. Já teda používám jejich program v počítači, takže nevím, jak dobře funguje tvorba přímo online, ale za mě je CEWE určitě fajn.

babka
Dnes v 10:11

taky mam rada cewe. Zkusila jsem i jine, ale zatim jsem se vzdycky vratila. Pokud tedy myslis beznou kvalitu pro "normalni" lidi 🙂 Kdysi jsem potrebivala jednu kvalitni na fotografickem papire a tu jsem sverila fotoškoda

anonym_4e1299
Dnes v 10:42

S cewe jsem byla docela spokojená. U happy foto mi to přišlo tragické, ale už je to asi 10 let.

eloise02
Dnes v 15:45

CEWE na fotopapíru. Kvalitní, krásná, jen jsem si už před lety vybrala čtvercový formát a chci mít v knihovně všechny stejné a to je tedy pekelně drahá sranda.

zlataberta
Dnes v 16:13

Saal

cuma
Dnes v 18:26

Dělala jsem Cewe,ale cena už je mazec,teď dělám Happy foto,cena je jinde a účel pro domácí zatím plní