Má smysl koupit robotickou sekačku Parkside z Lidlu?
20. bře 2026
Zdravím, uvažuju o koupi té robotické sekačky z Lidlu, značka Parkside. Máme zahradu cca 400 metrů, rovina, žádné složité záhony. Fakt to poseká pěkně i kraje, nebo to musím stejně dosekat strunovkou? Manžel říká, že za ty prachy to bude krám, co se po měsíci rozbije, tak mě zajímá, jestli ji někdo máte už aspoň jednu sezónu.
https://www.sanitino.cz/bosch-zahradni-technika... My máme tuhle a je v pohodě 🙂

@anonym_autor Výrobky z Lídlu mají jednu výhodu, oni nedělají problémy s reklamacema. Pokud se po měsíci rozbije, není nic jednoduššího než reklamovat. Osobní zkušenost s robotickou sekačkou nemám, ale máme dost věcí z Lídlu na takové to občasné použití. Něco je fajn, na něco nadávám. Pokud chci tu věc používat často, obvykle si raději připlatím za nějakou propracovanější a spolehlivější značku. Např. akuvrtačka pro mě v pohodě, vytáhnu ji jednou za čas. Žehlička ani omylem, žehlím často a chci kvalitní. Fukar na listí v pohodě, funguje a párkrát do roka mi tu službu udělá. Drtič větví ani omylem, těch máme hodně, potřebujeme kvalitní. Tohle je můj přístup.