icon

Jak zavařit rajčatové pesto se sýrem a bazalkou?

lauraa01
12. čer 2025

Dobrý den maminky chtěla bych se zeptat pomalu se nám blíží sezóna domácích rajčat chtěla bych udělat rajčatové pesto vím že v lednici vydrží dýl a někdo zamražuje ale já ráda bych ho zavařila abych ho mohla mít ve špajzce máte někdo zkušenost ? Děkuji

anniej
12. čer 2025

Ano, delame kazdy rok ☺️ Nekdy, kdyz mam blbej den a nechce se mi uplne varit, tak udelam starsi spagety, orestuju hovezi a zaleju to tema rajcatama 😎 ja si s tim nekdy delam zeleninovou smes nebo to davame na domaci pizzu. Ma to celkem siroke vyuziti

lauraa01
autor
12. čer 2025
@anniej

Ano, delame kazdy rok ☺️ Nekdy, kdyz mam blbej den a nechce se mi uplne varit, tak udelam starsi spagety, orestuju hovezi a zaleju to tema rajcatama 😎 ja si s tim nekdy delam zeleninovou smes nebo to davame na domaci pizzu. Ma to celkem siroke vyuziti

@anniej prosím vás a zavařujete to ? Případně kolik minut děkuju

anniej
12. čer 2025
@lauraa01

@anniej prosím vás a zavařujete to ? Případně kolik minut děkuju

@lauraa01 Ano, zavaruji, nechavam pul hodky

lauraa01
autor
12. čer 2025
@anniej

@lauraa01 Ano, zavaruji, nechavam pul hodky

@anniej děkuju dávejte tam i sýr a oříšky a olej ? nebo čistě jen rajčata a bazalka ?

anniej
12. čer 2025
@lauraa01

@anniej děkuju dávejte tam i sýr a oříšky a olej ? nebo čistě jen rajčata a bazalka ?

@lauraa01 syr a ani orisky nedavam, to kdyztak pridat az pri vareni… davam olivak, rajcata, cibuli, cesnek, bazalku nebo oregano

optimistic
12. čer 2025
@anniej

@lauraa01 syr a ani orisky nedavam, to kdyztak pridat az pri vareni… davam olivak, rajcata, cibuli, cesnek, bazalku nebo oregano

@anniej Dobrý den, můžete prosím napsat poměr surovin a na kolik stupňů zavařujete? Děkuji 🙂

felis
12. čer 2025

Dělám Sugo Pomodoro podle Emanuela Ridiho... není to teda pesto, ale omacka.. uvařím, zavarim a do prosince sežereme 😃

optimistic
13. čer 2025
@felis

Dělám Sugo Pomodoro podle Emanuela Ridiho... není to teda pesto, ale omacka.. uvařím, zavarim a do prosince sežereme 😃

@felis moc děkuji 🙂

vejuu98
24. čer 2025
@felis

@felis krásný den.Mohu poprosit prosím o recept?😁