Potrebuji se poradit, děkuji.
taky se hlásím, s potahováním tolik zkušeností nemám ale taky už jsem s tím dělala jinak dorty peču už dlouho
to bude stacit s prehledem. dle meho skromneho nazoru bude stacit pulka. zbytecne silny plát je spis na skodu. nejdulezitejsi je ale priprava samotneho korpusu pred potazenim.tj.poctive pomazany korpus,dobre vyhladit,zarovnat a dat vychladit aby byl tuhy a netekl pri potahovani. pak se na dort dost saha a tepla....bacha potahovka chce rychlou praci nektere rychle schnou a ztraci svou elasticitu.
naprosto souhlasím, jenom bych dodala že když se potahovka nedá vychladit nebo moc zteplá tak se trhá tak pozor. Když se ti to stane šoupni to na chvíli zas do lednice ale chce to fakt rychlou práci. Mě se osvědčilo rozválet dát zas do ledničky a až pak to dávat na dort aby nebyla na kusy.
Moc děkuji za cenné rady! Kdyz se povede, pochlubím se 😉
peču a potahuji. na domácí úrovni. co potřebuješ?