Ahoj holky mohla by jste mi některá poradit co si vařit při těhotenské cukorvce? Hledala jsem jínde na netu, ale nějak jsem nic nenašla, tak snad mi tady poradíte přímo nějaký recept. dík moc
Ahoj holky, mohla bych také poprosit o zaslání jídelníčku? 🙂 můj mail je:
zuzanachrenscova@centrum.cz děkuji moc 🙂
V podstatě je nejdůležitější sledovat etikety potravin, ale správně základní jídelníček by vám měl dát doktor, který vám toto diagnostikoval, vím, že sestra přišla s příručkou "100 receptů na těhotenskou cukrovku" přímo od doktora, sice to bylo vytisknuté černobílé, ale vím že 2 měsíce podle toho vařila a v pohodě. Například hodně tam bylo receptů na cuketu, jak na cuketové pomazánky apod. tak třeba na cuketovou polévku viz třeba zde: https://www.radcevyzivou.cz/cuketova-polevka-za...
a nyní se blíží sezonna cukety, takže to by vám mohlo pomoci.
Pokusím se od sestry vymámit tu příručku jestli to ještě mí a když tak to tady dám.
@zuzanachrenscova do ty den mohla bych take požádat o zaslání jídelníčku? dekuji moc zubana30@gmail.com
@zubbana přeposlala jsem 🙂 hodně zdaru 🙂 já nakonec ležím v nemocnici takže mám nemocniční stravu a nemusím počítat 🙂
@zuzanachrenscova moc dekuji a posilam hidne sil at jste brzy doma a jste v poradku 😊
Ahoj nemáte někdo jídelníček který mi pomůže? Jelikož mám Tehotenskou cukrovku a už nevím co vařit! Moc děkuji za pomoc 🙂
@zuzanachrenscova dobry den, prosim, byla byste tak moc hodna a taky mi poslala jidelnicek? Predem moc dekuji a hodne stesti 🙂!
@zuzanachrenscova i já bych vás chtěla moc poprosit o jídelníček. Můj email je michaela.cerna@post.cz. Děkuji
@krounka ahoj, našla jsem tvůj příspěvek o pečlivém zpracování jídelníčku, tak bych se chtěla zeptat, zda jsi si ho uložila a byla bys tak moc hodná a poslala mi ho.byla bych moc vděčná. děkuji Míša, můj email michaela.cerna@post.cz
Hroznej problem pouzit google?:D tam je receptu milion;)
Ahoj, pokud by ještě někdo měl zájem o to, co jsem tady rozesílala maminkám, různé poznaky o jídle při těh. cukrovce, pár receptů, tabulky, tak mi prosím napište rovnou na e-mail, už sem moc nechodím..
j.chroma@email.cz
Hezký den všem, pevnou vůli a hlavně zdravá miminka 🙂
@alrep1987 mame uz diebeticky jidelnicek prosim Vas? Take bych potrebovala, kdyby jste byla tak laskava 🙂 hanka.trochtova@seznam.cz dekuji mnohokrat
Doporučuji sladidlo candys z lékárny na doporučení lékaře vhodné i v tehu. Užívám ji do kafe do teď.
Dobrý den,mohu také poprosit o zaslani jídelníčku na mail marketasob@seznam.cz dekuji moooooc
Dobrý den, maminky, ráda bych vás taky poprosila o jídelníček. Asi mám málo fantazie. Děkuji, můj email simkova.Radana@seznam.cz
@elnika Dobrý den, dané téma je již staršího data, ale přeci jen zkouším. Mohla bych Vás poprosit o zaslání jídelníčku na email: EvaLudkova@seznam.cz. Moc by to pomohlo! Moc Vám děkuji! E
Ahojky maminky, mohla bych poprosit o jídelníček? Jsem trochu bezradná. Děkuji
@petulis1212 Dobrý večer, poslala jsem Vám email. 🙂
Prosim maminky, kterym jsem jej poslala i s tim co jsem kde postahovala o preposlani tady mamince vys...uz jsem v nem.po porodu 😇 dekuju moc a drzte se 😎