icon

Recepty pro kojící podporující kvalitu mléka. Co jíst?

iveta21
27. srp 2019

Ahojky holky, už mi asi hrabe, ale pořád přemýšlím co mám jist abych měla kvalitní mléko a hl. abych to mohla kvůli bolení bříška.... Zkušenosti?

dc2015
27. srp 2019

@iveta21 kus od kusu... Poradit moc nejde. Zkoušet, zkoušet... Vynechat hodně nadymave... Prvního nadymalo vše, druhého nic. 🙄 V tomhle radit vážně nejde... 🤷

pe_tu_ss_ka
27. srp 2019

@iveta21 já občas nestíhala nějakou svačinu nebo tak.. A pila jsem 2x denně gravimilk, myslím, že i díky tomu jsem odsávála skoro smetanu 😂 ale jinak jsem vařila takové rychlovky, zeleninu do trouby, maso na přírodno, těstoviny, polévky, vývary, saláty a tak.. Neměla jsem čas si lámat hlavu, co ani a co ne.. Určitě jsem se snažila vyhnout čerstvému pečivu, omáčkám s hromadou cibule a tak 🙂

lenickakl
27. srp 2019

jedla jsem všechno

drep
27. srp 2019

@iveta21 když to fakt musíš vědět ty, co tvoje dítko může a co ne. Moje dcera trpěla na koliky první měsíc a bylo to bez vazby na mou stravu, jak se začla hýbat a prdět, tak je bez problémů a já jím absolutně vše, co není “vhodné” pro kojící (cibulí česnek, luštěniny, mléko, mouku, kávu, čaj). A kojím osm měsíců.

evaamy
27. srp 2019

ja jedla vsehno, i zeli a podobne. a syn byl ok.

normalnimatka
27. srp 2019

neřešila jsem. dítěti dávej probiotika a uvidíš.na kvalitní mlíko...hmm, no pestrá strava. ale stejnak nezajistíš, že máš a jíš dostatek minerálů a vitamínů. jelikož v půdě je dneska hovno, je i v plodinách hovno. ale tělo není blbý, upřednostní tvorbu mlíka..bez vitamínů a minerálů budeš kdyžtak jen ty...🙂)))

neomenia
27. srp 2019

Nersim, jim vse, dam si kafe, i trochu vina. Dite zije a je stastne a spokojene🙂

iveta21
autor
27. srp 2019

@pe_tu_ss_ka No mám ještě syna skoro 11let. Právě, že poslední dobou jsem ráda když na krmim jeho.... Ani moc nestíhám jíst😔... Dneska jsem udělala knedlík s vajíčkem (a právě si říkám jestli jsem měla.... Je tam cibulka, kynuty knedlík...). Ale jak píšeš na v varování není čas... Já si ráno udělám hrnek (kyblík) melty, hrnek kojící ho čaje (zbytek mám v konvici) a zobu co se dá.... Jablko, kysané mléko, jogurt, mama tyčinku, chleba se šunkou sýrem - při stoji/za chůze 😂...., papriku,
O víkendu jsem udělala kuře na medu plněné jablkem s bramborem....

iveta21
autor
27. srp 2019

@normalnimatka 😂👍 je to tak😉

iveta21
autor
27. srp 2019

@iveta21 koukám jak se mi ta zpráva krásně sama upravila 😔