icon

Zamrazujete nějaká jídla pro děti (ve věku 1 až 3 roky)?

iv123
4. dub 2013

Zamrazujete nějaké jídla pro děti (ve věku 1 až 3 roky)?
Ptám se proto, že když potřebujete udělat rychle jídlo, jestli máte nějakou zásobu v mrazáku.
Díky za odpověď.

veruska007
4. dub 2013

Ne, zamrazovala jsem do roka, pak už ne. Na mražáku mám zeleninu, maso a jedny zmražené knedlíky se švestkama z Lidlu (jsou levné, dobré, hodí se pro nečekanou návštěvu). Ještě mám ve spíži kus-kus, ten je kdyžtak raz dva. Myslím, že do půl hodiny se dá vždycky nějaká rychlovka udělat.

jana2907
4. dub 2013

Ne nezamrazovala jsem a ani nebudu.Polévky jsou raz dva hotové,pokud nechceš kvalitní vývar z masa.Brambory,rýže atd to je taky za chviličku hotové.Ale je to každého věc 😉 zda zmrazuje či nikoliv.

betelgeuzz
4. dub 2013

@iv123 já si občas zamrazím, když něco zbyde od oběda a pak mám v mrazáku třeba 1 - 2 porce pro případ, že nestíhám.

alisek
4. dub 2013

@iv123 dělám úplně to samé co @betelgeuzz

andryskam
4. dub 2013

Zamrazovala jsem do 1 roku, teď už né. Vařím vždy jídlo na 2 dny.

lucie777
4. dub 2013

@iv123 Zamrazovala sem,zamrazuju a zamrazovat budu! 😀 Teď už teda ne tolik,ale když uvařím hodně polívky nebo něčeho,co se dá strčit do mrazáku,tak to tam dám,pak se to hodí!

iv123
autor
4. dub 2013

Díky za odpovědi.
A co například zamrazujete?

betelgeuzz
4. dub 2013

@iv123 polívku, těstoviny s masem a zeleninou, rýži s masem a zeleninou, nebo třeba samostatně nějakou směs masa a zeleniny a pak dovařím jen přílohu. Nemrazit brambory, ty jsou pak hnusný.

brisalek
4. dub 2013

dávám do mrazáku všechno - omáčky, polívky.., pečeného králíka....knedlíky...uvařím o víkendu 2-3chody ve velkých dávkách a pak to má dcera a manžel v týdnu k večeři nebo někdy o víkendu k obědu. Jinak mi přijde , že bych stála pořád u plotny...i když se vaří rychlé jídlo a dělá s rychle (já mám třeba 14 řízků s klepáním a smažením za hodinu hotovo) hodina a půl to je a proč nebýt radši na výletě🙂. Nevidím na tom nic špatného..víc jak 2-4 týdny to v mrazáku nemám a když déle tak to sní manžel🙂