Řecko - plenky a batolecí mléko - Lidl. Seženu tam?
Ahoj, chystáme se na dovolenou v Řecku a zvažuju, jestli s sebou tahat plenky a batolecí mléko nebo to risknout a doufat, že to koupím na místě. Samozřejmě plenky budou mít i v malých supermarketech a obchůdcích u pláže, ale s mlékem už si nejsem jistá vůbec a i když prcek nepatří mezi vybíravé odmítače, raději koupím něco značkového. Jakou máte prosím zkušenosti s těmihle potřebami v Řecku vy? Kousek od nás bude Lidl (Hersonissos), prošla jsem všechny fotky obchodu na Google maps, ale zrovna dětský sortiment tam k vidění nebyl.
@smetulinda my byli v roce syna na Lefkade a dokupovala jsem tam malymu kasi uplne neco jinyho nez tady a nejedl ji..sklenicky hipp meli v lekarne kolem 5 eur jednu. Mliko bych si urcite vzala na, ktere je dite zvykle. Pliny koupis vsude.
Na webu https://www.recko.name/ je zapojených hodně nadšenců, kteří do Řecka jezdí i několikrát ročně. Zkuste se zeptat tam, určitě někdo bude vědět.

@smetulinda
nikdy jsem s sebou netahala UM na celou dobu pobytu,max jednu krabici a zbytek koupila na miste.