Hry pro dětskou oslavu 11. narozenin. Máte tip?
Ahoj, ráda bych se zeptala, jestli nemáte nějaké tipy na hry pro děti na oslavu 11.narozenin. Budou tam už větší holky, takže karaoke prý ne 😀
Dcera by si přála něco jako únikovou z pokojíčku, aby se dostali na oslavu. Nemate nějaké nápady jak to udělat?
Já na únikovce nikdy nebyla, takže nemám představu. Díky
Já jsem na tom také nebyla, jsem to viděla akorát ve seriálu Teorie Velkého Třesku. Bych to zkusila naplánovat pomocí AI (je to dobrý pomocník), zadala věk, cíl, že chci, aby se dostali z domu do místa oslavy, téma např. Harry Potter, ale nevím, jestli je tohle dost cool téma pro dceru 🙂 Nebo té téma mít nemusí.
Ještě bych se mrkla, jestli na youtube nebude nějaké zajímavé video o únikovkách, co by mě mohlo inspirovat.
@levandule_k Jeee, děkuji moc! To je super rada. S tim už se dá pracovat. Nechapu, ze me to nenapadlo 😀 jsem vdecna, diky 🤗

Já jsem na tom také nebyla, jsem to viděla akorát ve seriálu Teorie Velkého Třesku. Bych to zkusila naplánovat pomocí AI (je to dobrý pomocník), zadala věk, cíl, že chci, aby se dostali z domu do místa oslavy, téma např. Harry Potter, ale nevím, jestli je tohle dost cool téma pro dceru 🙂 Nebo té téma mít nemusí.
Ještě bych se mrkla, jestli na youtube nebude nějaké zajímavé video o únikovkách, co by mě mohlo inspirovat.