icon

Tipy na vánoční dárky pro 10-11letou holku

veunka17
18. pro 2022

Moje babička mě dnes pověřila, jestli bych ji koupila dárek pro nejmladší vnučku, moji sestřenku. Já se s ní vídám jen skrz hasiče (vědu kroužek mladých hasičů a ona tam chodí) takže o ní vlastně téměř nic nevím. Má dva starší bráchy a s těmi se nevídané vůbec. Vlastně ani nejde popsat jaký oni jsou jako celkové, když to řeknu blbě, mají hrozně věcí a všude bordel. Její máma a táta jsou rozvedení.
A teď vás prosím o radu, co ji koupit k Vánocům? Babička chce za cca 200,- taky nemůže moc rozhazovat.
Říkala jsem si oblečení, ale nevím velikost ani co...

hanyzka11
•
18. pro 2022

Mě napadlo hned nějaké pěkné triko, třeba s dlouhým rukávem, co by teď unosila. Velikost 146/152 - pokud není výrazně silnější, hubená, malá, vysoká 🙂.
Nebo knížku - do 200 Kč sice nebude moc výběr, knížky jsou drahé a taky záleží, zda ráda čte. Osobně bych šla cestou toho oblečení, než koupit "kravinu", aby něco bylo.

tereza0111
•
18. pro 2022

Asi bych sla do kosmetiky. Treba laky na nehty? Obleceni snadno netrefis at uz velikost ci vkus, to bych se bala

atraps
•
18. pro 2022

@veunka17 dejte jí 200 Kč do obálky... Uděláte nejlíp.... Nez koupit něco, jen aby bylo, noooo....má 11, předpokládám, že hodnotu peněz tak trocha zná....

veunka17
autor
•
19. pro 2022

Děkuji všem za rady a tipy 😊 vzpomněla jsem si, že ji vídám s nalakovanými nehty, tak jsem vzala nějaké laky a pak vím že ještě chodí na atletiku tak sportovní čelenku a gumičku