Babička preferuje v hlídání pouze jedno vnouče
1. led 2016
Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat na názor - přijde Vám normální, že babička preferuje v hlídání pouze jedno vnouče? Druhé odmítá s tím, že se s ním nedorozumí a nudí se s ním (syn má trošku problém s řečí - ve 4 letech se prostě musíme zatím ještě trochu soustředit, co říká), preferuje na hlídání dcerku školačku. Malého je mi hodně líto, jinak je moc hodný a bystrý a přeci jen to začíná pociťovat a pokud se jedná o prázdniny, moc nám tím zrovna nepomůže, jelikož musím stejně to druhé pohlídat já......Jak byste situaci řešily? Moc díky
Předchozí
Strana
z3
Předchozí
Strana
z3

@lajla srovnávate jabka s hruškama. Z dotazu zakladatelky je patrné, že matka je aktivní a vadí ji vada řeči. Ne, že si netroufá na dvě. Pokud by Vám nevadilo, že se chová ke každému dítě jinak, budiž. Ale mě by to vadilo hodně. A myslím si, že je to normální, že to rodičovi vadí, kor když vidí, že to to dítě trápí.
Ale asi bych taky nedávala ultimátum. A to z důvodu, že bych se bála, zdali by si ho vůbec všimala. Zapojila bych sestru, aby se bráchy zastala a s matkou důrazně promluvila.