Bez milování a radosti
Ahoj,ráda bych požádala o radu,Vaše zkušenosti.S partnerem jsme spolu 8 let.Vždy jsme se rádi milovali,chemie mezi námi fungovala a bylo to krásné.Nikdy to s ním nebylo lehké,ale ted je to o dost horší.Máme spolu 6letého syna a já ještě dceru z manželství.Na dceru je kolikrát dost ošklivý.Sex už skoro nemáme 2 roky,přibral,má 130 kg,neustále ho vyhazují z práce.Už několikrát jsem ho chtěla vbyhodit,ale vždy jsem ho vzala zpátky.Nechci zůstat sama,ale takto nejsem štastná.Je mi 42 let a život utíká.Ale mám děti,které potřebují úplnou rodinu.Potřebovala bych rádu,prosím.Jakékoliv zkušenosti.Moc děkuju.
To je hrozně málo informací na nějaké zhodnocení tvé situace. Fungovalo to, najednou to nefunguje, co se stalo? Proč tloustne? Proč si neudrží práci? Život utíká, ale kolik šancí ještě chceš? Evidentně už jednou se ti rodina rozbila, možná by stálo na té druhé zkusit víc zapracovat, málokdy je chyba výhradně na jedné straně.....
A nemá partner nějaké problémy? Jak se cítí on, on je šťastný, má radost ze života? Mluvili jste spolu? Člověk se většinou nezmění jen tak z ničeho nic. Spíš než ho vyhazovat bych zkusila zjistit v čem je zakopaný pes a pomoct mu. Ale těžko říct, když nevíme podrobnosti.
2roky už je dlouhá doba..chlap musí mít nějaký problém, ptala jste se? 42 je dost brzo abyste svůj život zahodila a protrpela
Deprese / úzkosti / jiné problémy.
Flashbacky z minulosti.
Je riziko, že vám nic neřekne.
Zkuste se pořádně připravit na rozhovor s nim a pokládejte správné otázky.
Případně získat konzultaci psychologa s tím, že mu popišete jeho psychotyp apod., a ten vám poradí, jak se zachovat, na co se ptát a na co ne.
Ale princip zhruba stejný jako u výslechu - "žádné sugestivní otázky"... jinak se pravdu nedozvíte.
S tátou je to samý. Nic z něj nevytáhneš, byť dáš najevo, že mu nechceš ublížit ani nic jiného.

@stepule77 ano, deti potrebuji uplnou rodinu. Ale to znamena rodice, od kterych mohou cerpat vzory a kteri se k nim chovaji hezky. Tohle neni dobre ani pro tebe, ani pro deti. Netrpi depresemi?