icon

Bratr. Poradíte, prosím?

27. bře 2021

Chtěla bych poradit. Mám bráchu, s kterým jsme moc nevycházeli (začínám si myslet jestli v tom nemají prsty naši rodiče). Chtěla bych to napravit, už se takhle někdy bavíme když se potkáme, on koukne do kočárku na mou dcerku. Loni v létě jsem u něj byla na grilování. No a v čem je problém... Rozvedl se kvůli jedné zlatokopce, která ho má totálně v hrsti. Co je s ní, nesmí sám navštívit rodiče, nesmí jim sám zavolat (vždy mu sebere mobil a dá to nahlas, aby vše slyšela a mohla do toho skákat), leze mu do mobilu a na sms odpovídá mnohdy ona. Já jí prostě nemám ráda, když jsem byla těhotná, pořád jen poučovala, roznášela drby o věcech, které nikdo neměl vědět. Pokračování v další právě

Strana
z4
michaela_2
29. bře 2021

Prostě vycítil, že ji nemáte radi no 😃 a ona vás tím pádem taky ne.
Hele, tak mu normálně napis, ze s nim chceš mluvit mezi čtyřma očima a jestli by se nestavil u tebe doma, až pojede třeba z práce
A hoď s nim řeč.
Ale je možný, že proste nechce. Třeba nemají zrovna růžový vztah, ale vyhovuje mu a nechce do sebe nechat vandrovat svou rodinou, no

autor
29. bře 2021

@michaela_2 Ale jak už jsem psala, já do něj nechci vandrovat. Ani do ní jsem se nikdy nepustila, i když mě před celou rodinou sjela že budu krkavčí matka jestli nebudu kojit (opravdu jsem odmítala říkat před celou širší rodinou jestli budu kojit nebo nebudu).

priefi
29. bře 2021

No a už jsi mu napsala, že bys chtěla jít jen s ním a bez doprovodu?

autor
29. bře 2021

@priefi Ne, nějak nevím jak na to.

priefi
29. bře 2021

Když nevíš jak na to, tak na férovku. Normálně mu napiš, že by sis s ním chtěla pokecat v soukromí, jen Vy dva a že holky může vzít někdy příště. Buď bude chtít, nebo ne. Jiná cesta není, pokud mu nechceš odsouhlasit, aby šly i holky.

vladenkamaminka
2. dub 2021

Ja tě chápu, nemáš ji ráda a ráda by ses s bráchou sešla občas i bez nich... blbý je, ze pokud má vymytý mozek a bez ní si ani neuprdne, tak na to asi přijde až ve chvíli, kdy si ona najde zas jinou oběť a opustí ho...

Strana
z4