Bratr. Poradíte, prosím?
Chtěla bych poradit. Mám bráchu, s kterým jsme moc nevycházeli (začínám si myslet jestli v tom nemají prsty naši rodiče). Chtěla bych to napravit, už se takhle někdy bavíme když se potkáme, on koukne do kočárku na mou dcerku. Loni v létě jsem u něj byla na grilování. No a v čem je problém... Rozvedl se kvůli jedné zlatokopce, která ho má totálně v hrsti. Co je s ní, nesmí sám navštívit rodiče, nesmí jim sám zavolat (vždy mu sebere mobil a dá to nahlas, aby vše slyšela a mohla do toho skákat), leze mu do mobilu a na sms odpovídá mnohdy ona. Já jí prostě nemám ráda, když jsem byla těhotná, pořád jen poučovala, roznášela drby o věcech, které nikdo neměl vědět. Pokračování v další právě
@michaela_2 Ale jak už jsem psala, já do něj nechci vandrovat. Ani do ní jsem se nikdy nepustila, i když mě před celou rodinou sjela že budu krkavčí matka jestli nebudu kojit (opravdu jsem odmítala říkat před celou širší rodinou jestli budu kojit nebo nebudu).
No a už jsi mu napsala, že bys chtěla jít jen s ním a bez doprovodu?
@priefi Ne, nějak nevím jak na to.
Když nevíš jak na to, tak na férovku. Normálně mu napiš, že by sis s ním chtěla pokecat v soukromí, jen Vy dva a že holky může vzít někdy příště. Buď bude chtít, nebo ne. Jiná cesta není, pokud mu nechceš odsouhlasit, aby šly i holky.
Ja tě chápu, nemáš ji ráda a ráda by ses s bráchou sešla občas i bez nich... blbý je, ze pokud má vymytý mozek a bez ní si ani neuprdne, tak na to asi přijde až ve chvíli, kdy si ona najde zas jinou oběť a opustí ho...

Prostě vycítil, že ji nemáte radi no 😃 a ona vás tím pádem taky ne.
Hele, tak mu normálně napis, ze s nim chceš mluvit mezi čtyřma očima a jestli by se nestavil u tebe doma, až pojede třeba z práce
A hoď s nim řeč.
Ale je možný, že proste nechce. Třeba nemají zrovna růžový vztah, ale vyhovuje mu a nechce do sebe nechat vandrovat svou rodinou, no