icon

Bývalá láska, jak se zbavit myšlenek na něj?

ezoterka
18. dub 2015

Zdravím všechny a předem chci sdělit ze účet na konikovi již léta mam ale kvůli citilemu tématu jsem pod anonymytou tak snad to nebude vadit. Chci se jen trošku vyzpovídat a ulevit si tady protoze jinde s nikym o tom mluvit nemuzu. Mam s pritelem male dite. Bylo neplanovane , moc nám to v te době ne klapalo nic mene se zadarilo a male nadevsechno miluji. Jenže s partnerem je to horsi. Nějak nám to moc ne funguje a Můj největší problém je že poslední dobou musím myslet na svého bývalého kamaráda ktere ho jsem mela hrozne moc ráda a kvůli memu nynejsimu vztahu a diteti me nesnasi jelikož jsem mu moc ublížila. Prosím jak se mám zbavit myšlenek na něj. Hrozne me to ničí a trápí. Dekuju za pochopení

trickilady
19. dub 2015

Já si myslím, že bys předem měla odpustit sama sobě, pravděpodobně se psychicky trestáš za to, že jsi ublížila nebo jsi s někým, koho již třeba nemiluješ a bereš to jako třeba osobní selhání. Je logické, že když nám to ve vztahu nefunguje, utíkáme v myšlenkách někam, kde si myslíme, že by nám bylo lépe. Tím pádem bych si i promluvila s partnerem, zda je spokojený, jakým směrem se ubírá váš vztah. Třeba vám komunikace pomůže překonat krizi a najdete k sobě oba zase cestu. Bývalý kamarád určitě není daný problém, problémem je krize s přítelem, kterou řešíš v myšlenkách útěkem za tím druhým. Věřím, že když si s přítelem vyřešíte vaši krizi, zmizí i myšlenky na kamaráda.

ilonkaseda
19. dub 2015

@ezoterka Jak na něj myslíš? Nejraději by si byla sním,nebo tě jen mrzí,že on ti to ještě neodpustil? Pokud spíš to druhé,zkus nějakou upřímnou omluvu a bude na něm jestli ji přijme nebo ne,ale víc už stejně udělat nemůžeš,tak se tím netrap

martaveg
19. dub 2015

@ezoterka Zkus to resit jako dva samostatne problemy, nefunkcni vztah s partnerem a vyreseni vztahu s kamaradem, ono sice jedno s druhym mohlo driv souviset, ale napravu techto vztahu bude lepsi resit nezavisle, i v hlave si zkus urovnt co ke kteremu zvlast citis a co od vaseho vztahu chces do budoucna, aniz bys tyto dva vztahy nejak navzajem podminovala

dana3262
19. dub 2015

@ezoterka tohle jsem zažila. 10 let se mi o něm několikrát týdně zdálo, vždycky jsem se probudila ubrecena, nešťastná. Pak jsem ho potkala a i přes to, že jsem věděla, že mě nenávidí za to, co jsem mu udělala, jsem mu všechno řekla. Měla jsem na to jen minutku než přišla jeho holka, musela jsem vypadat jako blázen, ale od té doby už ty hrozný dny nemam 🙂

ezoterka
autor
19. dub 2015

Nevím proste nějak me to vnitrne tizi. On te doby co jsem otehotnela jsme přerušili kontakt. Předtím jsme si byli hodně blízcí a někdy mi prostě chybi a mrzí me jak to dopadlo. Ale prostě popovídat si s nim na to odvahu nemam