icon

Chlap

16. led 2021

Hezke rano ...

Doufam ze me moc neukamenujete , a nebude si myslet ze si moc stezuji jak to mam doma tezky 🙈 ...
Kazda mamka doma vi ze byt na materske neni dovolena ...
ale muj chlap si asi mysli ze cely den delam hovno nebo nevim ...
ale normalne bych chtela byt chlap nebo prinejmensim aspon muj chlap ,,, 😃😃 - spi si do 14h .. ( pry ze chodi do prace tak musi spat prd , hraje do rana hry 🙄 - neberu mu ze chodi do prace vim ze treba nekdy prijde unaveny - -ale nemusi me ponizovat ze ja cely den delam hovno doma a ze vlastne nemam pravo byt unavena ze joo ... - protoze ja totiz vubec nefunguju cely den,, a v noci se taky nevyspim protoze prcek furt knoura , treba spi ale huci celou noc ,,
A VITE CO MI REKL , ,? A co jsi cekala kdyz MAS DITE .....
to dite je snad jenom moje nebo co ? - to tak totiz zni ze ja mam dite ...

On je totiz hrozne unaveny i kdyz ma volno ,, spi do 14h pak se naji ,,, a v 17 knoura ze je zas unaveny ze si pujde lehnout ... takze ... nedej boze aby byl treba nemocny, nebo ho neco bolelo ,,, - to jsem furt poslouchala ze je nemocny ze musi lezet nebo ze ho boli hlava a jde spat

Ale kdyz me boli hlava musim to cely den vydrzet az do vecera dokud si nejde mimco konecne lehnout ,, ale fungovat cely den nebo kdyz jsem ted byla nemocna myslite ze mi snad rekl at si jdu lehnout ze bude z malym — ne sel si lehnout sam ...

Jasne chapu jsem zenska mam se starat doma , a pro nektere budu jen lina nebo tak —- ale mimco jsem si snad neudelala jenom ja - a nechapu proc kdyz je mi blbe proc to musim pretrpet cely den a nemuzu si jit na chvili ani lehnout kdyz dam pres den spat mimco tak si nemuzu lehnout snim protoze jak naschval kdyz jdu tak spi jenom pul hodiny a me je pak jeste vic zle

Strana
z4
jako_mala_holka
18. led 2021

@jakreb co by říkal u nás, my byli s manželem spolu "zbytečně" 10 let 😆

orisek56
18. led 2021

@jakreb prý 7 roku zbytečně, bychu dala tečku mezi voči. Já bychu vytrela ksicht, kdybych mu odpověděla, že pro mě našich 9 společných let nejen že není zbytečných, ale já již 9 let žiju konečně naplněny život s mužem, který je mi cennější než všechny diamanty světa a když to tu čtu, tak mám opravdu doma někoho vyjimecneho. Před tím svobodny, studentský život mě až tak nenaplňoval.

hanka_12345
3. únor 2021

A az nebudes na materske ale budes vydelavat...kdo tedy z jeho pohledu se bude starat o dite a domacnost? ....Ty? Ale vzdyt ty pracujes, nejsi na materske🤔

Strana
z4