Co dělat? Poradíte?
zdravím,potřebovala bych poradit nebo se možbá jen vypsat z toho co mě trápí
vím že se nemá lézt nikomu do věcí jenže když už je duvěra nebo byla narušena jde to těžko
s manželem jsme měli krizku díky tomu že jsem našla nějakou konverzaci s dotyčnou ženou jeho známou plus hodně intimní fotky zaměřené do detailu na genitálie atd
bylo mi z toho špatně a stále to není zapomenuto a nevím zda někdy vubec bude
problém je ten že jsem v jeho tel.našla ruzné fotky Mé sestry taky některé nahé atd
všichni máme nějaké limity a přála bych si to vypustit jenže ono to nejde a celkem mě to odrovnalo
máme spoolu 4děti a nějak mi přijde že už s ním nebudu moci spát atd
je možné že po těch 12letech spolu jsem už stereotypní a že by ho přitahhovaaly trypově prostě jiné ženy?
rady typu promluvte si o tom nevím nechci aby mi něco nalhával jen aby si to omluvil nebo tak něco
máte někdo nějakou radu?
vždy jsem si myslela že nebudu muset řešit věci tohotio typu
@floruska máš můj obdiv, ze jsi dokazala ukocirovat své emoce pri nalezení tech fotek tvy sestry v telefonu u manzela..
@budouci_maminka no právě často je mi vyčteno že jsem horší než chlap a věř mi že bys nechtěla bbýt u toho když začnu řádit ale opravdu
asi nepochopím že někdo muže být takové prase prostě tomu nerozumím
To mi prijde s temi fotkami (jestli to neni troll),ze ma zalusk na tvoji segru,nebo to s ni uz tahne.Nebo segra je neverna,tak chtela k tobe schovat fotky a manzel je nasel a fotky se mu velice libily,tak si je stahl do mobilu.Proste na tveho manzela leze opravdu asi druha miza a s tim asi moc neudelas.

@budouci_maminka no nechala si zálohovat své fotky asi aby měla v tel.více místa (já nevím proč)
na náš HDD
až ted pro mne nedávno jsem zhjistila že tam v jeho tel.myslím mého muže má ty fotky on ve svém tel.
je to jasnější?
mě toto hlava nebere prostě to nepochopím