icon

Co dělat? Poradíte?

floruska
25. bře 2020

zdravím,potřebovala bych poradit nebo se možbá jen vypsat z toho co mě trápí
vím že se nemá lézt nikomu do věcí jenže když už je duvěra nebo byla narušena jde to těžko

s manželem jsme měli krizku díky tomu že jsem našla nějakou konverzaci s dotyčnou ženou jeho známou plus hodně intimní fotky zaměřené do detailu na genitálie atd
bylo mi z toho špatně a stále to není zapomenuto a nevím zda někdy vubec bude
problém je ten že jsem v jeho tel.našla ruzné fotky Mé sestry taky některé nahé atd

všichni máme nějaké limity a přála bych si to vypustit jenže ono to nejde a celkem mě to odrovnalo
máme spoolu 4děti a nějak mi přijde že už s ním nebudu moci spát atd
je možné že po těch 12letech spolu jsem už stereotypní a že by ho přitahhovaaly trypově prostě jiné ženy?
rady typu promluvte si o tom nevím nechci aby mi něco nalhával jen aby si to omluvil nebo tak něco
máte někdo nějakou radu?
vždy jsem si myslela že nebudu muset řešit věci tohotio typu

Strana
z2
floruska
autor
9. kvě 2020

@budouci_maminka no nechala si zálohovat své fotky asi aby měla v tel.více místa (já nevím proč)
na náš HDD
až ted pro mne nedávno jsem zhjistila že tam v jeho tel.myslím mého muže má ty fotky on ve svém tel.
je to jasnější?
mě toto hlava nebere prostě to nepochopím

budouci_maminka
9. kvě 2020

@floruska máš můj obdiv, ze jsi dokazala ukocirovat své emoce pri nalezení tech fotek tvy sestry v telefonu u manzela..

floruska
autor
10. kvě 2020

@budouci_maminka no právě často je mi vyčteno že jsem horší než chlap a věř mi že bys nechtěla bbýt u toho když začnu řádit ale opravdu
asi nepochopím že někdo muže být takové prase prostě tomu nerozumím

sonaxoxo
10. kvě 2020

To mi prijde s temi fotkami (jestli to neni troll),ze ma zalusk na tvoji segru,nebo to s ni uz tahne.Nebo segra je neverna,tak chtela k tobe schovat fotky a manzel je nasel a fotky se mu velice libily,tak si je stahl do mobilu.Proste na tveho manzela leze opravdu asi druha miza a s tim asi moc neudelas.

Strana
z2