icon

Hádky s partnerem a důvod k rozchodu: Jak to zvládnout?

26. únor 2022

Dámy menší anketu.. Co by byl pro vás důvod k rozchodu/rozvodu od otce svých dětí?

Strašně jsme se s přítelem pohádali, že nevím kudy dál. Máme spolu dítě. Nevím, jestli bych to zvládla sama, finančně. Jsem na mateřské a teď jsou byty tak strašně drahé. Ale na druhou stranu bych ráda nějakou úctu a respekt z jeho strany. Občas pochvalu? To chybí už dlouho. Furt jen peskuje, jak co dělám špatně. Je věcné nabručený, nevrlý, vše je špatně. A není to míření proto mě, prostě všechno je blbe. Má to po dědovi bohužel. Říkají mu to i rodiče že to přehání.
Dnes se situace vyhrotila pod vlivem alkoholu. Byla moje chyba, že jsem ho tahala domů i přes jeho nevoli, ale byli jsme tak domluveni a tchyně hlídala dítě. Byl opilý, měl blbý řeči, neudržela jsem se a dala mu facku. Spíš jako na pro ránu, ať se vzpamatuje než nějaký trest nebo jak to vysvětlit. Naštval se strašně, že jsem kráva a ať tahnu. Jakékoliv jednání s ním nešlo. Ostatně ani rovné jít nedokazal. Hnusi se mi opilci.
Pak přišel domů a hned na dítě, že se maminka stěhuje. Nikdy bych do toho dítě netahala. Hrozně mě to ranilo, protože syn byl z toho dost mimo.
Omlouvám se za překlepy a výlev. Nevin nějak, jak to pobrat. Jsem bohužel horká hlava ale umím uznat chybu s omluvit se. On ne. Diky

Strana
z2
makky225
27. únor 2022

Pardón ale asi bys měla být ráda, že je to očividně slušný chlap a jednu přes držku ti nevrátil 😉 ať tě naštval jakkoliv tak ty nemáš právo ho vychovávat fackama - není to ani zlobivé dítě ani pes co zrovna roztrhal polštář na gauči. Jste si rovni a facka je dost podpásovka a dost za hranici slušnosti a úcty ve vztahu. To že jsi přecitlivělá kvůli starému traumatu tě k tomu neomlouvá. Podle mě jsi to šeredně přehnala a není na místě přemýšlet o tom, jestli ho neodkopnout kvůli opilosti 2x do roka ale spíš přemýšlet jestli on neodkopne hysterku co to dost přehnala. Nejsem zastánce alkoholu ale to že z dětství máš ty mindrák je tvůj problém a ne tvého chlapa který je už tak dost vstřícný 🤨

Strana
z2