icon

Hádky s tchánem a společné bydlení

tonitesaru
15. črc 2021

Neskutečný bydlení s Tchánem furt se hádáme 😐hrozný , co mám dělat 😟😟

Strana
z2
nagojka
16. črc 2021

@petrasipkova1 ten barak je trigeneracni a pritel zdedil pulku baraku po babicce a dedovi...takze pulka baraku je jeho a pulka baraku je tchanovcu...vcetne pozemku okoli vsechno pul napul...oni do baraku neinvestuji ani korunu,temer se jim vsechno rozpada o zahradu bazen a vse okolo se starame mi takze...hodnotu baraku jsme rekonstrukci zvedli o celkem slusnou castku nevim proc by nas nemohli vyplatit kdyby se nas chteli zbavit...

nagojka
16. črc 2021

@bara88 to teda jo...ale bohuzel na to uz je pozde...ja jsem se k pritelovi sem pristehovala kdyz uz tady bydlel..nastesti on ma polovicni povahu jako jeho tata...nic si nenecha libit,v nicem se nenecha omezovat takze stari vedi ze jim jen tak neco neprojde...o to to mam asi o trochu lepsi nez zakladetlka..kazdopadne kdyby byla prilezitost jit pryc nevahali bysme...ale na myslenku noveho domecku uz je bohuzel pozde..

petrasipkova1
16. črc 2021

@bara88 ale já jsem četla správně, viz “kdyby nám vyplatili co jsme do baráku investovali a pulku baráku odkoupili “ sorry, ale pro mě to jsou dvě věci, tak na to reaguji. Už vidím jak vyplacim na stará kolena svoje děti ze svého baráku. Ty brdo, toho kdybych se měla dožít 🙈

budouci_maminka
18. črc 2021

@petrasipkova1 dle meho to myslela tak ze např. za své postavili na společném pozemku bazén, pergolu, garáž a zároveň zrekonstruovali svoji půlku baráku a byli by rádi pokud by mohli tu svou půlku baráku prodat a byt vyplacení i to co investovali do společného pozemku. Co je na tom divného?

ejmate
18. črc 2021

@tonitesaru jak já ti rozumím. Na tchána si teda nestěžuju, ten je super, ale se zbytkem rodiny mám problém a už jsem na zhroucení. Jak radí ostatní, odstěhuje se. Můj chlap taky nechce. Já už jsem tu skoro 5 let a je to horší a horší, takže jen co se naskytne nějaká příležitost, tak jdu.

tonitesaru
autor
Autor odpověď smazal
elvira
19. črc 2021

@tonitesaru upřímně, jestli manžel nechtěl odejít teď, tak se 4 dětma nepůjde vůbec. Ono už i to hledání bydlení s tolika dětmi je složitější... Nevím, jestli bych se za takové situace hrnula do dalšího děcka...

Strana
z2